2777
2789

بچه ها من دیگه دارم از دست میرم کمکم کنین

من از بچگی فوبیای بیماری داشتم و از بیماری میترسیدم ولی یه مدت خوب شدم اما الان دوباره عروسی کردم اومدم خونه خودم دور از شهره شوهرم صب تا غروب سرگاره و من تنهام و میشینم فکرو خیال میکنم دوباره این فوبیا به شکل بدتری برگشته و داره منو ازار میده

من پارسال سونو دادم کیست سینه داشتم با لنف نود ۲۰ میل چپ دوباره ۶ ماه بعد سونودادم کیست هایپو اکو بهش اضافه شد دوباره اردیبهشت سونو دادم نوشته بود کیست کمپلکس من چون اسمش جدید بود سرچ کردم نوشته بود خطرناکه این نوع کیست حتما باید نمونه برداری بشه ولی دکتر گفت خطرناک نیست من از بس زیر بغل و سینمو دستکاری کردم ک لنف نودم خیلی بزرگ شد دوباره از استرس تیر و مهر هم سونو دادم و هنوزم مدام زیر بغلمو دستکاری میکنم و توده های متحرک میاد زیر دستم واقعا نمیدونم چیکار کنم یه مدت دوماه پیش زیر بغلمو دست نمیزدم گیر دادم به کشاله رانم اونجا هم یه توده خیلی ریز پیدا کردم

الان قبل حموم کلی استرس میکشم چون میدونم تو حموم دوباره خودمو کلی چک میکنم یا وقتی تنها میشم خودمو مدام چک میکنم

من اگ تنها تو این خونه بمونم روانی میشم

دکتر چکم کرد گفت چیزی نیست ۹ ماه دیگ سونو بده ولی من یه مدت اروم شدم دوباره خودمو غدد زیر بغلمو هی دستکاری میکنم😭هی یه چیز جدید پیدا میکنم دیگه به رگ و همه چی حساس شدم

امروزم میخواستم دست نزنم اما یه چیزی تو زیر بغلم انگار قلقلک میداد تا دست بزنم دیگه دیدم نمیتونم دست نزنم نشستم فقط گریه کردم

شاید یه تراپیست خوب بتونه کمکت کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این مشکلو داشتم..به هیچ عنوان گوگل سرچ نکن اگه گوگل تشخیص میتونست بده بیماری هارو که اینهمه هزینه نمیکردن برای دانشجو های پزشکی که ۷ سال درس بخوننن عمومی ۴ سال هم تخصصی...کلا ببین روندش اینجوریه علایمو میبینی میری خودتو چک میکنی یکم خیالت راحت میشه دوباره خوره میوفته میری گوگل سرچ میکنی استرس میگیری و این روند مثل دایره ادامه داره باید خودت متوقفش کنی..وقتی خواستی فکر کنی با خودت بگو من کااملا سالمم این فقط وسواسمه بعدش سریع حواستو با یکاری پرت کن..این وسواس سلامتی دارویی نداره تماما به خودت بستگی داره

منم این مشکلو داشتم..به هیچ عنوان گوگل سرچ نکن اگه گوگل تشخیص میتونست بده بیماری هارو که اینهمه هزین ...

واقعا هیچ دارویی نداره؟ من اصلا اروم نمیشم و مقصرش واقعا گوگله و وقتی نوشت کیست کمپلکس حطرناکه از اون موقع هی خودمو چک کردم و حساس شدمم

واقعا هیچ دارویی نداره؟ من اصلا اروم نمیشم و مقصرش واقعا گوگله و وقتی نوشت کیست کمپلکس حطرناکه از او ...

کتاب غول درون و یا ماورا طبیعی اگه خونده باشی توش نوشته ذهن چه تاثیری رو بدن میزاره به هر چی فکر کنی یهو علامتش ظاهر میشه قدرت تلقینو دست کم نگیر...

درمان داروییش دارو های افسردگیه که میدن..تو خودت باید یاد بگیری افکارتو کنترل کنی و باور کن میتونی..از من که بدتر نبودی من انقدر استرس شدید میگرفتم ازین موضوع که ضربان قلبم میرفت رو هزار زیر دلم خالی میشد..الان کاملا خوبم چون یاد گرفتم چجوری کنترل کنم..کتاب رهایی از زندان ذهن هم خوبه اگه بخونی برای همین کنترل افکار منفیه