بچه ها من دیگه دارم از دست میرم کمکم کنین
من از بچگی فوبیای بیماری داشتم و از بیماری میترسیدم ولی یه مدت خوب شدم اما الان دوباره عروسی کردم اومدم خونه خودم دور از شهره شوهرم صب تا غروب سرگاره و من تنهام و میشینم فکرو خیال میکنم دوباره این فوبیا به شکل بدتری برگشته و داره منو ازار میده
من پارسال سونو دادم کیست سینه داشتم با لنف نود ۲۰ میل چپ دوباره ۶ ماه بعد سونودادم کیست هایپو اکو بهش اضافه شد دوباره اردیبهشت سونو دادم نوشته بود کیست کمپلکس من چون اسمش جدید بود سرچ کردم نوشته بود خطرناکه این نوع کیست حتما باید نمونه برداری بشه ولی دکتر گفت خطرناک نیست من از بس زیر بغل و سینمو دستکاری کردم ک لنف نودم خیلی بزرگ شد دوباره از استرس تیر و مهر هم سونو دادم و هنوزم مدام زیر بغلمو دستکاری میکنم و توده های متحرک میاد زیر دستم واقعا نمیدونم چیکار کنم یه مدت دوماه پیش زیر بغلمو دست نمیزدم گیر دادم به کشاله رانم اونجا هم یه توده خیلی ریز پیدا کردم
الان قبل حموم کلی استرس میکشم چون میدونم تو حموم دوباره خودمو کلی چک میکنم یا وقتی تنها میشم خودمو مدام چک میکنم
من اگ تنها تو این خونه بمونم روانی میشم
دکتر چکم کرد گفت چیزی نیست ۹ ماه دیگ سونو بده ولی من یه مدت اروم شدم دوباره خودمو غدد زیر بغلمو هی دستکاری میکنم😭هی یه چیز جدید پیدا میکنم دیگه به رگ و همه چی حساس شدم
امروزم میخواستم دست نزنم اما یه چیزی تو زیر بغلم انگار قلقلک میداد تا دست بزنم دیگه دیدم نمیتونم دست نزنم نشستم فقط گریه کردم