sara70ra مدیر عضویت: 1402/04/07 تعداد پست: 157 عنوان دوست شوهرم لمس کرد بدنمو به شوهرم بگم | مشاهده متن کامل بحث + 4743 بازدید | 108 پست نمیدونم چیکارکنم چندوقت گذشته ازش ولی فکرش داره دیوونم میکنه چیکارکنم امروز | 00:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9196 چیا میگه؟؟؟ حاجی معلق میشیم ، ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
neginkhoooshgeleh عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 26 شوهرهای تازه کار اول اینجوری زناشونو نزدیک میکنندیهویی که نمیگند برو پیششکم کماول بامستیدوم برم بیرو ... مردشوووور همچین مردایی رو ببرنننولی خب اسی میگه من ده ساله زنشم اگه همچین آدمی بود خب زودتر میفهمید نه ؟ چیزی که از آنِ توست، تو را پیدا خواهد کرد 🌙🌱
مریم_غفاری عضویت: 1404/08/25 تعداد پست: 579 گاهی هم به بهانه چیزی وقتی یرمار خستند میفرستند در خوته با هماهنگی تره میدونم چی میگی
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9196 یرمار چیه اشتباه تایپی ،سرکار هستند ✔️ ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
deli8070 عضویت: 1401/02/06 تعداد پست: 6132 اگ بهش بگی شوهرتو بدبین میکنی مخصوصا نسبت ب خودت چون تویی ک شریک زندگیشی و فک میکنی حتما نخ دادی ک همچین کاری کردهاگ نگی هم دوست شوهرت پررو تر میشهبهترین کار قطع رابطه هست حالا هرطوری شده خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
نخودی_سابق عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 7265 این مدلی گفتم انقدر گاوه میگه نه تو میخوای رابطمون بهم بزنی شیطونه میگه بهش بگم دست زده به بدنم یعنی همینجوری بی هوا اومد به شما دست زد؟همسرت کجا بود اونوقت؟؟؟
هندسه١٠ عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1445 هیچوقت کسایی رو که با دوست شوهرشون رفت آمد خانوادگی دارن رو درک نمردمخدا رو شکر شوهرم انقد با غیرت ه ... با هیچ دوستی رفت و آمد ندارین؟؟؟
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3743 مردشوووور همچین مردایی رو ببرنننولی خب اسی میگه من ده ساله زنشم اگه همچین آدمی بود خب زودتر میفهمید ... به مرور یه شخص کاکولد میسه زن زیبا داشتن زن را زیاد دوست داشتن حال خوبو خوش با زن داشتن عوامل کاکولد بودن میشه و زن همراه و مانوس داشتن تو این زمینه که با نه گفتن مشکل داشته باشه
bahar_khanoom۱۸ عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 7443 این مدلی گفتم انقدر گاوه میگه نه تو میخوای رابطمون بهم بزنی شیطونه میگه بهش بگم دست زده به بدنم پس نگو بهش .ولی هروقت خواست بره خونه ی دوستش یا دعوتش کنه باهاش نرو و مخالفت کن
گلسو94 عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 15947 اول اینکه تو مستی بوده و حال خود نبوده دوم دیگه نخورید میبینید که چه عواقبی داره
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 9196 اگ بهش بگی شوهرتو بدبین میکنی مخصوصا نسبت ب خودت چون تویی ک شریک زندگیشی و فک میکنی حتما نخ دادی ک ه ... اسی که میخواد قطع بشه رابطه شوهرش نمیخواد ،اون کنار دوستش بهش خوش میگذره لنتی فکر خودشه فکر زنش نیست که، فک میکنه بع اسی هم خوش میگذره ♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
مشاوراعظم عضویت: 1403/07/02 تعداد پست: 3743 گاهی هم به بهانه چیزی وقتی یرمار خستند میفرستند در خوته با هماهنگی اره باهات موافقم
neginkhoooshgeleh عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 26 به مرور یه شخص کاکولد میسه زن زیبا داشتن زن را زیاد دوست داشتن حال خوبو خوش با زن داشتن عوامل کاکولد ... نمیدونم واقعا خدا کنه شوهر اسی اینطور نباشه🤦🏻♀️ چیزی که از آنِ توست، تو را پیدا خواهد کرد 🌙🌱