2777
2789
ارهبعد بگو خونشون چیزی نخور میترسم ازش یوقت تو مستی بلایی سرم نیاره

واااای فکرکن همون شب شوهرم حالش خوب نبود میخواست اونجا بمونه به زور برداشتم اوردمش خونه تازه رانندگی هم بلد نبودم انچنان برای اولین بار نشستم پشت فرمون این ماشینمون با هزارتا استرس

شام خونشون دعوت بودیم عرق خوردن با شوهرم مست شدن بعد تو اشپزخونه زنش پشتش بود دست زد به بدنم اول فکر ...

تو مستی بوده دهنتو ببند وهیچنگو ولی به شوهرت بگو دیگه مایل نیستی بری خونشون

بگی میشه خون وخونریزی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم از همین میترسم اخه شوهرم کلا دایورته داداش دیوثش هم یه مدت کرم میریخت من سگ محل کردم خودش جمع ...

میدونم شوهرت از این مدلاست که خیلی ببخشید مثل پشمکه بزار خودش رفت و آمد کنه نزار تو خونتون بیاد کلا رفیق بازی ممنوع چون خط قرمز نداره شوهرت

تو مستی بوده دهنتو ببند وهیچنگو ولی به شوهرت بگو دیگه مایل نیستی بری خونشونبگی میشه خون وخونریزی

واقعا یعنی ناخواسته بوده کارش چقدر باکامنتت حالم خوب شد این قلبلا که مجرد بود یه بار گفت دوس داره یه زن عین من بگیره ولی به غیراز این حرفش درکل خیلی باشخصیت رفتار میکرد ازاونشب حالم ازش بهم میخوره

الان هم ممکنه اون مرده بفهمه اسی از شوهرش میترسه ادامه بده تهدید کنه و همچین چیزایی و تازه ارتباطشو ...

اشتباه از خود خانومه که همونجا عکس العمل نشون نداد. الان هم بگه اون یارو انکار میکنه. اگه یکباردیگه تکرارکرد بهترین فرصته مچشو جلو جمع بگیره داذوهوارراه بندازه آبروشو ببره و اینجوری راحت میشه قطع رابطه کرد. چون اونایی گ دوستن و باهم مست میکنن جون جونی همن و باید اساسی ریشه رو خشکوند

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

برو بگو اگه نگی بعداً میگه تو ام بدت نیومده وگرنه بهم میگفتی اصلا باید همون روز بهش میگفتی همونجا سر ...

اخه از این میترسم بی غیرت بازی دربیاره کاری نکنه حالم ازش بهم بخوره یا برعکس خیلی جوگیرشه یه کاری بکنه

و همینطور من " وقتی عرق سگی میخورین و با نامحرم رفت و آمد دارین پای لرزشم بشینین

دقیقا

آخه ی مرد چرا باید زنشو ببره خونه همچین اشغالی

نمیگه اگه من مست کنم این بره بلایی سر زن من بیاره بعدش چی میشه

اصلا این عرق چ کوفتیه ک میخورن