2777
2789
عنوان

در آمد همسر

88 بازدید | 12 پست

همسر من خداروشکر وضع مالی خوبی داره اما خیلی ازم پنهانکاری میکنه راجع به در آمدش منم چون خودم حقوق دارم ملک و املاکی ازش نمیخوام امشب یه سوال ساده راجع به باقی مونده حسابش پرسیدم چون معامله کرده گفت من به هیچ کس جواب نمیدم چقدر پول دارم و سر این بحثمون شد الان حق با کی هست

شیرازی اصیل🥰

با شما

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه هیچ وقت هم قبول نمیکنه میگه مردا همه همین و بقیه زنها مثل من نیستن و درک میکنن

اینو نگه چی بگه

زندگی مشترک پنهان کاری نداره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چی بگم والا مثل همیشه انگشت اتهام به سمت من گرفته شد و خوابید

تو هم فکرتو مشغول نکن

اونم از سیاست و زرنگیشه

کار همسرتون به شدت اشتباهه.

زنها از نظر بیولوژیکی و تکاملی به نوعی نیاز دارن که احساس کنن تحت حمایت هستن، بخصوص حمایت مالی و امنیتی. دلیلش هم ریشه در تکامل گونه انسانی و حفاظت از فرزند و خانواده داره.

اگر همسرتون منطقی و پذیرا هستن، این رو براشون توضیح بدید.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

کار همسرتون به شدت اشتباهه.زنها از نظر بیولوژیکی و تکاملی به نوعی نیاز دارن که احساس کنن تحت حمایت ه ...

همسرم تر لحاظ مالی خیلی دست پ دلباز هست اما چیزی بنامم نمیکنه مشکل من خرج نکردن نیست پنهانکاری هست

شیرازی اصیل🥰
همسرم تر لحاظ مالی خیلی دست پ دلباز هست اما چیزی بنامم نمیکنه مشکل من خرج نکردن نیست پنهانکاری هست

شاید این پنهان کاری حس قدرت و اعتماد به نفس بهش میده. مثلن اینکه مسائل مالی تمام و کمال تحت مدیریت خودش باشه.

یا شاید شما نسبت به دخل و خرجش انتقاد کردید در گذشته و پنهان کاری میکنه تا مجدد مورد انتقاد قرار نگیره.

شاید هم در خانواده ی سنتی بزرگ شده و الگو گرفته از رفتار سنتی خانوادش.

در هر صورت شما باید جلب اعتماد کنید و از طرفی نشون بدید به تصمیم گیری های مالیش مطمئن هستید، تا کم کم گاردشون نسبت به این قضیه باز بشه.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

شاید این پنهان کاری حس قدرت و اعتماد به نفس بهش میده. مثلن اینکه مسائل مالی تمام و کمال تحت مدیریت خ ...

مورد اول و سوم درست چون من همیشه حس اقتدار بهش میدم و بهش میگم هوش اقتصادی بالایی داره اما وقتی موجودیش و که اونم هر از چند گاهی شاید سالی یکبار ازش میپرسم جواب نمیده حس تحقیر شدن بهم دست میده

شیرازی اصیل🥰
مورد اول و سوم درست چون من همیشه حس اقتدار بهش میدم و بهش میگم هوش اقتصادی بالایی داره اما وقتی موجو ...

متوجهم حق دارید کاملن.