2777
2789
عنوان

در آمد همسر

88 بازدید | 12 پست

همسر من خداروشکر وضع مالی خوبی داره اما خیلی ازم پنهانکاری میکنه راجع به در آمدش منم چون خودم حقوق دارم ملک و املاکی ازش نمیخوام امشب یه سوال ساده راجع به باقی مونده حسابش پرسیدم چون معامله کرده گفت من به هیچ کس جواب نمیدم چقدر پول دارم و سر این بحثمون شد الان حق با کی هست

شیرازی اصیل🥰

با شما

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه هیچ وقت هم قبول نمیکنه میگه مردا همه همین و بقیه زنها مثل من نیستن و درک میکنن

اینو نگه چی بگه

زندگی مشترک پنهان کاری نداره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چی بگم والا مثل همیشه انگشت اتهام به سمت من گرفته شد و خوابید

تو هم فکرتو مشغول نکن

اونم از سیاست و زرنگیشه

کار همسرتون به شدت اشتباهه.

زنها از نظر بیولوژیکی و تکاملی به نوعی نیاز دارن که احساس کنن تحت حمایت هستن، بخصوص حمایت مالی و امنیتی. دلیلش هم ریشه در تکامل گونه انسانی و حفاظت از فرزند و خانواده داره.

اگر همسرتون منطقی و پذیرا هستن، این رو براشون توضیح بدید.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

کار همسرتون به شدت اشتباهه.زنها از نظر بیولوژیکی و تکاملی به نوعی نیاز دارن که احساس کنن تحت حمایت ه ...

همسرم تر لحاظ مالی خیلی دست پ دلباز هست اما چیزی بنامم نمیکنه مشکل من خرج نکردن نیست پنهانکاری هست

شیرازی اصیل🥰
همسرم تر لحاظ مالی خیلی دست پ دلباز هست اما چیزی بنامم نمیکنه مشکل من خرج نکردن نیست پنهانکاری هست

شاید این پنهان کاری حس قدرت و اعتماد به نفس بهش میده. مثلن اینکه مسائل مالی تمام و کمال تحت مدیریت خودش باشه.

یا شاید شما نسبت به دخل و خرجش انتقاد کردید در گذشته و پنهان کاری میکنه تا مجدد مورد انتقاد قرار نگیره.

شاید هم در خانواده ی سنتی بزرگ شده و الگو گرفته از رفتار سنتی خانوادش.

در هر صورت شما باید جلب اعتماد کنید و از طرفی نشون بدید به تصمیم گیری های مالیش مطمئن هستید، تا کم کم گاردشون نسبت به این قضیه باز بشه.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

شاید این پنهان کاری حس قدرت و اعتماد به نفس بهش میده. مثلن اینکه مسائل مالی تمام و کمال تحت مدیریت خ ...

مورد اول و سوم درست چون من همیشه حس اقتدار بهش میدم و بهش میگم هوش اقتصادی بالایی داره اما وقتی موجودیش و که اونم هر از چند گاهی شاید سالی یکبار ازش میپرسم جواب نمیده حس تحقیر شدن بهم دست میده

شیرازی اصیل🥰
مورد اول و سوم درست چون من همیشه حس اقتدار بهش میدم و بهش میگم هوش اقتصادی بالایی داره اما وقتی موجو ...

متوجهم حق دارید کاملن.