2777
2789
عنوان

هرروز دارم پشیمون تر میشم از اینکه سقطش نکردم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 56 پست
الان دیگه قلبش میتپه عزیزم گناهه کاش زودتر سقط میکردی دیگه بسپار به خدا کمکت میکنه شاید شد نور تو زن ...

اگه نشد چی چجوری توی چشماش نگاه کنم که با خودخواهی خودم اوردمش به این دنیای کثیف

💔شما جایی سراغ نداری قرص بدن منم کسیو ندارم اونی هم که دفعه قبل آورد برام الان نیست

اگه تهرانی یه دکتری بود تو مولوی ۶ سال پیش زنده بود پیره نمیدونم هستش یا نه باید آشناش باشی یا کسی معرفی کنه بگرد به دوستات بگو شاید کسی بشناسن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینه وضعم سه ساله مادرم ندیدم از من متنفر بود بارها بهم میگفت ازت متنفرم منم گفتم چرا به دنیام ...

هعی خواهر پس دردمون مشترکه وقتی زل میزد تو چشام میگفت دختر دارمو ندارم زهراست یعنی خواهربزرگم من همونجا میمردمو زنده میشدم الان دوازده ساله ازدواج کردم قطع رابطه ام سرم با شوهر و بچه هام گرمه

شکل بهارانم ولی از دل خزانم... 

اگه نشد چی چجوری توی چشماش نگاه کنم که با خودخواهی خودم اوردمش به این دنیای کثیف

کاریه که شده فداتشم بزار بدنیا بیاد وقتی ببینیش میشه همه دنیات

شکل بهارانم ولی از دل خزانم... 

😔😔😔💔بخدا دوست دارم نگهش دارم ولی نگه داشتنش ظلمه بهش

نه نه نگو.ببین خدا گفته باش .باور کن دست تو نبوده.ببین تاحالا خواب ندیدی قتل کردی.من دیدم.اینقدر وحشتناکه فکرشم.اینکارت خود قتله..شاید به واسطه اون زندگیت میخواد از این رو به اون رو بشه.ببین کی گفتم بهت.بدنیا میاد سالها بعد دستاشو میگیری دم دهنت بوسه میزنه و خداراشکر عمیقی میگی.

هعی خواهر پس دردمون مشترکه وقتی زل میزد تو چشام میگفت دختر دارمو ندارم زهراست یعنی خواهربزرگم من هم ...

ولی اینم یه درد بزرگیه مادر داریم انگار نداریم یه دونه بچه بیشتر نیاوردم نمیخوام بلایی که سرم اومد سر بچه هام بیاد همین یه دونه رو عاشقانه بزرگ میکنم 💔