2777
2789
عنوان

گذاشتن پدر و مادر خونه سالمندان

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 49 پست
سلام عزیزمپس من خیلی کم سعادت بوده امالحمدلله شاد و شاکرم

به رو ماهتون❤

نفرمایید کم سعادتی از من بوده🦋

شکر عالی باشید💖

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😅بین خودمون باشه ما راجب پیرمردها باکلاس هم صحبت کردیم🤣حتما میبینم

حس میکنم هدفمون خیلی مشابه هست😂😂😂😂

فیلمه رو ببینی متوجه میشی 😄😄😄😄

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

فقط همگی در نظر بگیرید ،خانه سالمندان خوب و مناسب و حتی نه لوکس،پول حسابی میخواد و از عهده خیلی ها ب ...

برای همینم پس انداز میکنیم

برای مایی که بچه نداریم پس انداز برای همین وقته

خدا کمک کنه یک ریال ارث نمیذارم😂

یکی از اقوام ما همسرشو تو میانسالی رها کرد رفت با یه خانم دیگه ازدواج کرد بچه هاش همه بزرگ بودن نوه داشت اون خانمم بعد چند سال پولشو بالا کشید و ولش کرد سرپیری جایی نداشت بمونه نه درامد نه خونه گذاشتنش سالمندان ولی کلی هزینه دارن براش میدن بنظر من همونم زیاده براش اونجا داره بهش خوش میگذره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برای همینم پس انداز میکنیمبرای مایی که بچه نداریم پس انداز برای همین وقته خدا کمک کنه یک ریال ارث نم ...

عزیز دل باور کنید ،من و دوستانی که بچه هم داریم به فکر اندوخته برای اون روزها هستیم،همین الان هم بچه ها گرفتارتر از ما هستند و واقعا کم بنیه تر

اصلا مگه ما بدنیا اومدیم که از پدر و مادر مواظبت کنیم سالمندان چه عیبی داره؟ هم فضای خوبیه هم رسیدگی ...

خیلی ناراحت شدم نظرتو خوندم خب یه روز اون پدر یا مادر میمیره اون با جون و دل بزرگت کرده

ببین بنظره من از پدر من بدتر وجود نداره دیروز داشتم به خواهرم میگفتم اگر بابا بمیره گریمم نمیاد فکر کنم اما تا حالا بی احترامی نکردم بهش و واقعا هم اگر نیاز باشه نگهداری میکنم خب گناه دارن اقاااااا چرا اینجوری گفتی 🥲🥲

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اصلا مگه ما بدنیا اومدیم که از پدر و مادر مواظبت کنیم سالمندان چه عیبی داره؟ هم فضای خوبیه هم رسیدگی ...

اصلا مگه پدر ومادر مارو به دنیا میارن که ازما نگه داری کنن پرورشگاه چی عیبی داره؟؟ هم فضای خوبیه هم رسیدگی میکنن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

عزیز دل باور کنید ،من و دوستانی که بچه هم داریم به فکر اندوخته برای اون روزها هستیم،همین الان هم بچه ...

خدا بچه هاتون رو سربلند و بالنده نگه داره

درسته الان بهترین سرمایهگذاری روی بچه همینه که بدونی گلیم خودشو از آب بیرون میکشه دیگه بیشترش پیشکش

انشالله همه مون عمر با عزت شاد طولانی داشته باشیم

خیلی ناراحت شدم نظرتو خوندم خب یه روز اون پدر یا مادر میمیره اون با جون و دل بزرگت کردهببین بنظره من ...

😐😂چجوری گفتم ؟؟؟

اولا امیدوارم پدر و مادرم همیشه خودشون بتونن به خودشون برسن احتمال ۹۹ درصد همینه

یعدش مگه من کفتم میخوام ببرمشون شکنجه گاه ؟؟؟

سالمندانه دیگه

فوقش اونحا خوب نبود تو خونه پرستار میگیریم براشون

چیز بدی نگفتم

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋