2777
2789
عنوان

چرا آدم ها جدا میشن

291 بازدید | 38 پست

من بعد کلی ماجرا و داستان فهمیدم که جدایی ها چون من و اون آدم یکی نیستیم هم ارتعاش نیستیم برای هم نیستیم حالا هرکس که باشه

یا مثلاً درست تموم شده باید بریم

(واضح تر بگم مثلا یه خانمی از کودکی آرزوی درس و استقلال داشته )(دختر خانم قصه ما وقتی بزرگ میشه عاشق یه آدم محدود کننده میشه)

(همه چیز جوری بهم میریزه و اینقدر سختی اتفاق میفته که یهو آرزوی عمیق این دختر که به جهان فرستاده بود

اتفاق بیفته .. و از اون آدم جدا میشه و شاغل و مستقل میشه

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به ارتعاش و درس گرفتن و اینا باور ندارم خیلیم شنیدم میگن ولی به نظرم فقط وقتی تاثیر داره که تو رفتارت تاثیر داشته باشه نه فقط یه گوشه ذهنت باشه یهو کائنات بیاد برات بیاره تو زندگیت از این خبرا نیست

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
همه دنیا تویی و هرچیزی تو دنیا برای رشد توعه درستو که بگیری از زندگیت میره بیرون

آفرین حتی عزیزانی که میمیرن ما در نهایت باهم ملاقات میکنیم دوباره اما اینجا شاید دیگه درس ما تموم میشه و وظیفه اونا تموم میرن که توی دنیا دیگه همو ببینیم

اصلا به ارتعاش و درس گرفتن و اینا باور ندارم خیلیم شنیدم میگن ولی به نظرم فقط وقتی تاثیر داره که تو ...

توی زندگیم هست من فرمول های جهان هستی رو باید بدونی چجوری پیاده کنیم توی زندگیت

اصلا به ارتعاش و درس گرفتن و اینا باور ندارم خیلیم شنیدم میگن ولی به نظرم فقط وقتی تاثیر داره که تو ...

هیچ چیزی بیهوده نیومده این جهان برای تفریح نیومدیم که اتاق امتحان هست

ببین حتی زندگیتم میسازه نه فقط رفتار ولی آدمای درستی میخواد که واقعا حقیقت بگن بهت وگرنه من از شرایط خیلی سختی با شکرگزاری و قانون جذب اومدم بیرون خیلی زحمت کشیدم ولی شد علکی که نیست

کسی هست اینجا که الان در وضعیت جداشدن قرار داره و سختشه ...

من گذروندمش خیلی وقت پیش ببین جونم داشت در میومد ولی بعدش چه خوبی هایی که اومد تو زندیگم یعنی بهشت بهشت

کسی هست اینجا که الان در وضعیت جداشدن قرار داره و سختشه ...

اصلا واقعا فکرشو نمیکردم بعدش خوشبخت بشم اگه میموند فقط کلفت میشدم براشون ولی خدا و سرنوشت چیز بهتری برام داشت بهتر از حد تصور رهاش کن