2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 107 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرشما طرز برخورد صحیح با مردی که مثلا تو جمع همه مردا حواسشون به همه اما این یه لحظه داره به یکی ...

اگ عمدی هم در کار نباشه اگ بگید ممکنه کارشو بیشتر تکرار کنه و ی خطا بکنه بی خیال شدن بهتره

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

نبایدانقدرحواستون به عشق دادن وفهمیدن ودرست کردن رابطه و زندگی باشه،یابخاطرترس ازدست دادن خودتوکوچیک ...

من اولش بچگی کردم سنم کم بود هرچی گفت گفتم چشم از حق خودم دفاع نکردم .ن گفتن بلد نبودم قهر کرد تا شو کشیدم

واسه اینکه بشتر پیشم باشه هرکاری کردم یکم سرد جواب میداد دیونه میشدم گریه میکردم غذا نمیخوردم آخرش هم اینطوری شد

اگ عمدی هم در کار نباشه اگ بگید ممکنه کارشو بیشتر تکرار کنه و ی خطا بکنه بی خیال شدن بهتره

تا حالا چیزی ازش ندیدم نمیدونم چرا این حرکتو میکنه

متاسفانه چند بار به روش آوردم یا همون لحظه بهش بد نگاه کردم هر وقتم به روش آوردم ناراحت شده که مثلا سگ نگاه کردم؟؟

من اولش بچگی کردم سنم کم بود هرچی گفت گفتم چشم از حق خودم دفاع نکردم .ن گفتن بلد نبودم قهر کرد تا شو ...

بایدخودتو دوست داشته باشی به خودت برس باشگاه برو به پوست بدنت لباست برس،قرارنیست همه چی خونه اوکی باشه نقش یه مادروداشته باشی گاهی ناسازگاری به جا بایدباشه وقتی همه چی خوب پیش بره مردبه فکرخیانت میفته فکرمیکنه نقش مادری داری میره دنبال عشق ،الان هزارتا راه هست دوباره شروع کن،نه به خاطر همسرت فقط وفقط خودت به جای فکرکردن وغصه خوردن وچروک به پوستت اضافه شدن چیزی نصیبت نمیشه

بایدخودتو دوست داشته باشی به خودت برس باشگاه برو به پوست بدنت لباست برس،قرارنیست همه چی خونه اوکی با ...

حرفتون درسته اما بد عادت شده نه پول میده نه میزاره برم سره کار دهن باز میکنم میزاره میره از خونه

بایدخودتو دوست داشته باشی به خودت برس باشگاه برو به پوست بدنت لباست برس،قرارنیست همه چی خونه اوکی با ...

من دوست دارم برم بیرون باشگاه برم سره کار نیمه وقت برم اما نمیزاره جز دکتر وخرید حق ندارم جایی برم اونم تنهایی ن باید با مامانم یا مادر شوهرم برم

به بهونه های مختلف ازش پول بگیراوایلش سخته بعدعادتش بده بچه داری؟

من بشتر خرجی مو از مامانم میگرم هروقت میخوام نداره

وقتی هم پول جمع میکنم طلا میخرم میبره میفروشه واسه خودش