2777
2789

همه چی پول نیست ولی پول به خیلی چیزها کمک می کنه

دو نفر مریض می شوند کسی که پولداره حداقل بابت خرج بیمارستان و هزار تا چیز دیگه فکرش درگیر نیست، ولی اون فقیه علاوه بر بیماری باید فکر خرج بیمارستان و.....باشه

همه چی پول نیست ولی پول به خیلی چیزها کمک می کنهدو نفر مریض می شوند کسی که پولداره حداقل بابت خرج بی ...

من بابام پارسال فوت کرد حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی بهمون میدن خونه هم داریم (خودم رو فقیر میدونم)

غبطه خوردم اون ها برادری ندارن که کتکشون بزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بابام پارسال فوت کرد حقوق بازنشستگی تامین اجتماعی بهمون میدن خونه هم داریم (خودم رو فقیر میدونم)غ ...

متوجه شدم، بابت فوت پدرت و رفتارهای برادرت خیلی ناراحتی ولی

عزیزم انشاءالله روزهای خوبی در انتظارت است.

این که خودت مقایسه کنی حالت فقط بدتر می شود، سعی کن به چیزهایی که داری و دیگران ندارند فکر کنی.....

فقط امیدوارم برادرم نابود بشه بابام هم خیلی اذیت کرد

استعداد و پتانسیل م توی درس خوندن از بقیه بهتره قبلا آزمون میدادم ۲۰۰ ۳۰۰ کشور میشدم البته الان درس نمیخونم

من دختر بالا شهر یه کلان شهرم همون جایی که اکثریت شهرمون آرزوشون هست زندگی کنن ....شوهرم پدرمو در اورده از خیانت و فحاشی و بی مسئولیتی و رفیق بازی بگیر تا .... سلامتیم هم تحت تاثیر همین چیزا قرار گرفته ....البته اونم پولدار هست و منم همون جا هستم .

خیلی هم سختگیر وکنترل گر بودن به خاطر این که درست تربیت بشم پولی هم تو دست و بالم نمیذاشتن کلا زندگی سختی داشتم چون میترسم این جا شناسایی بشم نمیتونم جزئی بگم ..

از آشناهامون هم که همین جا هستن هم کلی میتونم تراژدی تعریف کنم که طولانی میشه ولش کنید

کلا همه جا همه طور هستن امیدوارم یک کم پخته تر فکر کنید

دوباره امتحان میکنم اینبار درستش میکنم

بجنگ لااقل بعدا حسرت نمیخوری کاش کاری میکردم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

فقط امیدوارم برادرم نابود بشه بابام هم خیلی اذیت کرد استعداد و پتانسیل م توی درس خوندن از بقیه بهتره ...

عزیزم شروع کن به درس خواندن، با درس خواندن می تونی زندگی ات را بهتر کنی....

یه فامیل داریم دخترش همسن منه. اون موقع ها نتونست رشته پزشکی دولتی قبول شه باباش فرستادش ازاد پزشکی بخونه. مامانش میگفت همش غر میزنه ماشین من ۲۰۶ هست بده. دوستام چمیدونم مازراتی و ... دارن. اخرش فرستادنش کانادا که تخصص بخونه. اونجا دید لین چشم و همچشمیا نیست از سرش افتاد