2777
2789
عنوان

خیلی زشته یه پسر رانندگی بلد نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 82 پست
بخدا منم همینم ماشین الان پارکینگه، میترسم هزینه ها بالاست فقط ماهی دو سه بار بیرون شهر میبرم. با اس ...

نمیتونم رو مخمه

ما نامزدیم هرشب بیرونیم باید با تاکسی منو برسونه خونه

چجوری یاد گرفتاگه ماشین داشتیم قطعا یاد میگرفت چون ماشین باباشه اونم حساسه میگه باید یه نفر باهات با ...

ما نمیتونستیم ماشین بخریم بچه کوچیک داشتیم داداشم ماشینش داد دستمون مادرشوهرم اینقدر غر زد حتما خرابه نرو تو جاده اما من نشستم کنارش با دخترم گفتم فقط با همین ماشین میام تو ماشین خودم میزدم به خواب یعنی بهش اعتماد دارم شوهر من باعرضه اس از بس مادرش کنترلگر و حساس بود نمیزاشت رانندگی کنه خودمم بلافاصله نشستم الان دوتامون راننده ایم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ریسک پذیر نبودنش خیلی بده فقط به ماشین و رانندگی خلاصه نمیشه ،اگه تنها این باشه رانندگی یاد گرفتن کاری نداره دیگه از دخترا که کمتر نیست....ولی معمولا آدم هایی که ریسک پذیر نیستن زرنگ نیستن تو زندگی و پیشرفتی نمیکنن....نمیخام تشویقت کنم به جدایی یا بترسونمت ولی سنگاتو باهاش وا بکن که بعداً به مشکل نخوری تو زندگی.....ببین برا کار و پیشرفت هم مقاومت میکنه یا آدم زرنگ و دانایی هست....

نمیتونم رو مخمهما نامزدیم هرشب بیرونیم باید با تاکسی منو برسونه خونه

طاقت بیار ما هم ماشین نداشتیم با مدرک بالا هم بودم خانم من طاقت اورد ، اول خونه گرفتیم بعد ماشین، الان خودش میگه سرکار نبر،

کسی که قبلا به بی ماشینی ما خندیدند الان گفتند روش شما بهتر بوده، زیاد سخت نگیر دو سال دیگع رانندست با فشارات

بله پسر خوبیهاما این یه ضعف بزرگه واقعا خجالت میکشمنمیدونم چیکار کنمفعلا شرایط ماشین خریدن نداریمبا ...

عاقله

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

ناموسن این حرفا یعنی چی که میزنی واقعا روت میشه به این چیزا فکر کنی بخاطر حرف مردم دارید زندگی خودتونو بهم میریزید مردم هزکاری کنن تو باید حسودی کنی؟ چرا نمیگی خداروشگر شوهرم خیانت کار نیست بعد گیر دادی به این چیزا به مولا جای اون بودم من یکی با این رفتارت ازت سرد میشدم ناموسن یکم از دخترای کف خیابون یاد بگیر دخترای حصارک مث تو فکر نمیکنن

بله پسر خوبیهاما این یه ضعف بزرگه واقعا خجالت میکشمنمیدونم چیکار کنمفعلا شرایط ماشین خریدن نداریمبا ...

واه خب این که چیزی نیست که ازش خجالت بکشی مگه زنباز یا یا معتاد یا دست بزن داره که خجالت میکشی که دیگران بفهمن

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

خاله من رانندگی میکنه شوهرش اصلا گواهینامه نداره، دوستم نداره رانندگی، مسافرتم که میرن کلش خالم میشی ...

وااای پدر آدم در میاد من زمان جنگ ۱۲ روزه از شمال تا یزد با بابام و بچه هام اومدیم یه سره من پشت فرمون نشستم خیلی اذیت شدم

ما نمیتونستیم ماشین بخریم بچه کوچیک داشتیم داداشم ماشینش داد دستمون مادرشوهرم اینقدر غر زد حتما خراب ...

خداروشکر

نمیدونم بخاطر این رانندگی بلد نبودنه میگم نکنه بی عرضه باشه تو همه مسائل

بابا ۲۳سالشه، زندگه سخته من تا ۳۲سالگی درس خوندم پدرم کمک می کرد

شوهرم موتورداشت ماشین نداشت بلد نبود رفتیم زیر ی سقف بعد دوسال با اصرار من خرید همون دو بار اول ک روند با ترس سوم بار شوماخر شد سخت نگیر به خودت ...یکم خونسرده ولی چیزی نیست ک رابطتتو خدشه دار کنی باهاش