2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدین

214 بازدید | 14 پست

میشه بیاین بگید وقتی خواستید به خونواده هاتون بگید چطوری گفتید ؟ اصن چیکار کردید من حتی میام چمدونم ببندم میترسم میترسم حمایت خونواده رو نداشته باشم اخه قبل ازدواج نداشتم چه برسه الان بخام جدا بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام از اول مخالف بود ، یه دفه اومدم قهر که خودش آشتیمون داد ولی وقتی کار به جاهای باریک کشید ، گفتم بابا من غلط کردم من گوه خوردم ، یه گوهی خوردم با این ازدواج کردم ، می خوام جداشم به حمایتتون نیاز دارم چون دیگه نمی تونم پیشش بمونم و ادامه ماجرا

تو این راه باید خیلی سفت و سخت و مقاوم باشی

گریه هاتو بکنی ترساتو بزاری کنار

باخانوادت حرف بزنی هر چیم باشه تو بچشونی

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
بابام از اول مخالف بود ، یه دفه اومدم قهر که خودش آشتیمون داد ولی وقتی کار به جاهای باریک کشید ، گفت ...

خوش ب حالت حمایتشون داشتی من ندارم من حتی اتاقی که داشتممم شده برای خواهرمم حتی جایی ام ندارم برای موندن واقعا خسته ام

تو این راه باید خیلی سفت و سخت و مقاوم باشی گریه هاتو بکنی ترساتو بزاری کنار باخانوادت حرف بزنی هر چ ...

میترسم خیلی ام میترسم .... بابام اخلاقاش خیلی بده اهل داد و بیداد و دعوا و بگو مگو با مامانم هر روز بحث اونجا ام مشکلات خودمو دارم ولی اینجا ام عصاب وروانم یه جور دیگه خورد میشه

یه جورای هم دردیم

خیلی سخته من روزی نیست که فکر نکنم جدا بشم ولی عرضه اشو ندارم ... حتی همسرمم میگه ولی بهش گفتم خودت برو طلاق بده میخام حق و حقوقم بده با پولش بتونم حداقل یه کاری کنم اونم اگه بده کامل مهریه امم کمه حداقل پول پیش جایی در بیاد برام