2777
2789
خوش به حالی نداره خوشت نمیاد نکنمجلس و مراسم توئه کسی حق نداره دخالت کنه

فامیل و خانواده ما نمیزارن هر چی بزرگترا بگن همونه بخاطر ما نمیان رسمشون رو بهم بزنن

فامیل و خانواده ما نمیزارن هر چی بزرگترا بگن همونه بخاطر ما نمیان رسمشون رو بهم بزنن

چی بگم ..

ما کلا حق نظر یا دخالت به بقیه نمیدیم

تو هیچی

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشع ممنون😂🤝

پاتختی چه از طرف داماد چه عروس کادو میارن فامیلها میان خونه عروس و داماد

اما حنابندون میریزن خونه خانواده عروس کادو هم خبری نیست فقط چندتا طبق حنا و چرت وپرت مادرشوهرم خیلی زرنگ بود دوس داشت بگیره الکی جلوی فامیلاش پز بده شادی کنه

ما گفته بودیم زودتر چنین مراسماتی نداریم بعد به من میگفت دوس دارم حنابندون بگیرمنمیدونم کجا که من بگم ما میگیریم گفتم حنابندون دیگه چیه گفت خوبه گفتم خب بگیر گفت اگه بگیرید برات وسیله میاریم فکر کرده بود مثل خودش خرم گفتم نمیخاد ما رسم نداریم خونمون جشن حنا بگیریم خودتون دوس دارید بگیرید میخاستن با اونهمه فامیل بریزن خونه بابلم اونم بابام باید کلی خرج میکرد ما هم فامیلی نداریم ۸۰ درصد هم خارج از کشور زندگی میکنن فامیلهای مادرم مثلا ما ۳۰ فر کلا میشدیم اونا ۱۰۰ نفر دیگه خودش شب قبل عروسی خونشون دورهمی گرفته بود با فامیلاش

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

پاتختی چه از طرف داماد چه عروس کادو میارن فامیلها میان خونه عروس و داماد اما حنابندون میریزن خونه خ ...

چقدر خوبه که به حرفتون توجه میکنن ما برای رسم و رسومات عروسی اثلا توجهی به حرف عروس و داماد نمیشه و هیچ دقت رسمشون رو عوض نمیکنن و حتمن باید انجام بشع زورم میگیره

چقدر خوبه که به حرفتون توجه میکنن ما برای رسم و رسومات عروسی اثلا توجهی به حرف عروس و داماد نمیشه و ...

خب خانوادم راضی نبودن حنابندون رو زورکی که زنیکه نمیتونست بگه به بابام اینا حنابندون بگ

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه