2777
2789
وای عزیزم چرا اخه

میدونی که ماباهم دوستیم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

ای بابا دیگه عادت کردید چ اشتباه بدی 🥺ینی شما تو ی اتاق دیگه اونم اتاق دیگه؟

یعد ۱۴سال زندگی به نظرم کارم اشنباه نیس اتفاقا خوشحالم که وابسته اش نیستم زندگیم خداروشکر ارومه مشکلی نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت برو غرورت بذار کنار برو پیشش بگو بیا سرجات بخاب من خابم نمیبره برو عزیزم

ن اصلا

جنبه نداره بعد فکر میکنه حتما مقصر بوده ک اومده و غرورشو شکونده ...برام مهم نیس حوصله ندارم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دلم گرفت واقعا بااین دیدگاه بری تو زندگی مشترک حتما شکست میخوری نه حتی ۹۹ درصد

ولی بنظرم شما یخورده دلت سنگه و براتون حتما اهمیت نداره پیش هم کنار هم بخابید و حتما زندگیت واقعی نیست که شما خودتون این دیدگاه داری و به بعدش که مرد عادت کنه به همین روال.. طبق گفته نظرات دوستان عزیز من به این نتیجه رسیدم که وقتی عروسی کردم غرور بین هردومون میره کنار و برای بهتر شدن رابطه بینمون باید تلاش کرد.. حتی اگه مواقعی شد ک مرد خاست جاش عوض کنه خودم برم کنارش و بگم بیا جات پیش خودم بخاب.. پس چطور اگه حالا زن خاست جاش جدا کنه که مرد منت بکشه و به زنش همینو بگه ک بیا جات بخاب قبول داری ولی اگه زن بره اینو بگه نه.. عزیزم شما راه و رسم زندگی بلد نیستی 😂نه من.. من موفق ترین میشم خداراشکر تا الان موفق بودم

فدات شم .موفق و خوشبخت باشی گلم❤️

اما یه خانوم قبل دیدگاه شما داره میگه اینطور باشی شکست تو زندگیت میخوری و خیلی خام و بی تجربه ای 😂که مثلا مرد جای خابش خاست جدا کنه دیگه باید ولش کنی ک بره جاشو جدا کنه 🙁

اما یه خانوم قبل دیدگاه شما داره میگه اینطور باشی شکست تو زندگیت میخوری و خیلی خام و بی تجربه ای 😂 ...

معمولا مردا جدا نمیکنن خانما جدا میکنن ب نشونه اعتراض . من تجربه دوتا زندگی دارم ، و خدارو شکر الان زندگیم خیلی خوب و شیرین .اگر قرار باشه زن قهر کنه مرد ولش کنه، یا مرد قهر کنه زن ولش کنه ک زندگی رو هواس . ولی این جای خواب جدا نکردن رو مشاورا و روانشناسا و زوج درمانگر ها توصیه میکنن

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

معمولا مردا جدا نمیکنن خانما جدا میکنن ب نشونه اعتراض . من تجربه دوتا زندگی دارم ، و خدارو شکر الان ...

اره منم همین میگم اما این خانوم خیلی هم با تاکید هم بمن با حالت اطمینان منو به خامی و شکست زندگیم مهر میزنه درصورتی که حرفشو اصلا قبول ندارم

تو زندگی زناشویی اگه غرور باشه و درک همدیگه نکنه که دیگه زندگی نمیشه مخصوصا زن باید واسه زندگیش تلاش کنه چون باهوش تره مرد ک بیچاره داره زحمت میکشه و کار میکنه تو این زمونه گرونی و بی پولی دیگه اگه تو خونه هم رفتارای الکی باهاش بشه که کار ب طلاق کشیده میشه. وحتما این خانوم خودش زندگی نداره که براش مهم نیست شوهرش اگه جاشو جدا بکنه به فکر درست شدن بینشون نباشه من که شخصا اینطور نیستم اگه من مقصر باشم و شوهرم در اینده خاست جاشو از عصبانیت جدا کنه خودم میرم کنارش و اتفاقا خوشحال هم میشه

اره منم همین میگم اما این خانوم خیلی هم با تاکید هم بمن با حالت اطمینان منو به خامی و شکست زندگیم مه ...

افرین واقعا مشخصه خیلی دختر عاقلی هستی . زندگی مشترک مثل موج سواری میمونه اگه تعادل داشته باشی جفتتون ازش لذت میبرید .ما چه شب ها و روزها که دعوا نکردیم .ولی کم کم یاد گرفتیم چجوری باهم بسازیم چجوری از اختلافات جلوگیری کنیم ، چون تو این رابطه عشق بود علاقه بود احترام بود .تو اوج دعواها اجازه دخالت ب هیچکس نمیدادیم پشت هم بودیم . حتی مادر خودم میگفت ب شوهرت بها نده سگ محل کن فلان فلان گوش ندادم ب حرفاش و الان تاج سر شوهرمم .مگه ادم چی میخواد از زندگی بجز آرامش و احترام و عشق

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

افرین واقعا مشخصه خیلی دختر عاقلی هستی . زندگی مشترک مثل موج سواری میمونه اگه تعادل داشته باشی جفتت ...

ای بنازم خانوم گل.. امیدوارم این خانوم بیاد بخونه ک بفهمه خودش در اشتباه هست و این قدر با مطمئنی کسی رو توبیخ به عقاید اشتباهش نکنه..

بله زندگی دو طرفه احتیاج به رنگ داره ن اینکه با رفتارای اشتباه کمرنگ بشه

ای بنازم خانوم گل.. امیدوارم این خانوم بیاد بخونه ک بفهمه خودش در اشتباه هست و این قدر با مطمئنی کسی ...

عزیزم شما هنوز وارد زندگی زناشویی نشدی من تا حدی به خانوم حق میدم. منظورش این بود زیادی داری حرف از از خودگذشتگی میزنی. زندگی زناشویی صفر و صدی نیست. حرفای شما بیشتر شبیه شعاره. انقدر ازخودگذشتگی کلا قشنگ نیست. زن نیاز به محبت داره اگر هربار همسرت قهر کرد بری نازشو بکشی عادت میکنه دیگه هیچوقت اون نمیاد سمتت همیشه شما باید بری به قول اون خانوم شوهرتو پرنسس بار میاری. الان به منم نگو که حتما زندگی نداری😃😃😃 اتفاقا اینا رو کسی بهت میگه که یه زندگی موفق و پر از عشق داره. زندگی زناشویی در کنار از خودگذشتگی سیاست هم لازم داره یه جاهایی بايد کاری کنی اون بیاد سمتت حالا میخواد بیرون خونه کار کنه یا نه یعنی چی که اون بیرون زحمت میکشه حالا همش من بايد فداکاری کنم😂 خب منم تو خونه زحمت میکشم بارداری و زایمان و شیردهی و و و و.... هر دو زحمت میکشیم هر دو هم بايد قدر هم بدونیم تامام