2777
2789
پرنسس ینی چی عزیزم زندگی مشترک دیگه باید پیش هم خابیدولی خب همین ک جدا میخابید ب فاصله دیگه خوبه خب

پرنسس ینی اینکه شوهرم عادت کرده بود همش ناز میکرد برام همش من منت کشش بودم مدام تحقیرم میکرد خودشو از من سرتر میدید حتی خودش دو بار جاشو جدا کرد ولی برای یه شب.

خوبه دوس دارم کنارش میخوابم یا تو بغلش باشم زندگیه مشترک واقعا با همین چیزا شیرین میشه ولی خیلی بدنفس میکشع همش خرپف میکنه 🤣

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلا تا زمانی که خونه بابام بودم کنار خواهرم میخوابیدم چون از تنهایی خوابیدن میترسیدم ولی یه بالشت ...

واقعا تنها خوابیدن یه حس دیگه هست باعث می شه به خواب عمیق تر و بهتر داشته باشی

مخصوصا که من هم مشکل خواب دارم تقریبا تا صبح شاید چند ساعت مفید نخوابم بقیه اش بین خواب و بیداری از این پهلو به اون پهلو می شم قبلا که پیش شوهرم می خوابیدم غر می زد که چقدر تاب می خوری (اونم بد خواب می کردم)

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

پرنسس ینی اینکه شوهرم عادت کرده بود همش ناز میکرد برام همش من منت کشش بودم مدام تحقیرم میکرد خودشو ا ...

اوه عزیزم ن دیگه اینطور ک عادت کنه وظیفه از تو باشه نازش بخری..

افرین و احسنت ب تو خانوم نمونه.. اینو بهم یاد دادی ک وقتی منم عروسی کردم روز اول همینو بهش بگم🥺

فدات شم .موفق و خوشبخت باشی گلم❤️

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

افرین بازم خانوم عاقل پس بچه بودیا

ن ولی اخلاقم گندبود کم کم دارم درست میکنم خودمو

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️