2777
2789
عنوان

گاو صندوق امنه

314 بازدید | 27 پست

طلا هامو بزارم توش

من بیشتر وقتا خونم شاید بعضی وقتا یه دو سه ساعتی برم بیرون ولی فکرم همش پیش خونم

گاو صندوق از این قدیمیاس که کلید داره رمز نداره

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تو ی جعبه چوبی کند کوچولو هست گذاشتم ی گوشه اتاق خواب ،ختی تو صندوق هم نیس،استرس چی ،دزد بیاد صندوق هم میبرع

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

چند کیلووووووووووسرم سوت کشید

من امروز داشتم به سال ۹۶ فکر میکردم که اگه جای خونه و فروش طلا بقیه پول رو هم طلا میخریدیم میتونستیم ۲.۵ کیلو طلا بخریم

ولی کاری کردیم که خودمون موندیم و لباسامون

من امروز داشتم به سال ۹۶ فکر میکردم که اگه جای خونه و فروش طلا بقیه پول رو هم طلا میخریدیم میتونستیم ...

2.5 کیلو طلا 😔

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

جدیدا گاو صندوقا رو هم میدزدن

چجوری آخه من فوقش دو سه ساعتی بیرون باشم امکانش هست؟

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

زمین رو بشکاف بزارید زیر خاک بغل لوله آب روش هم سرامیک کنید کسی شک نکنه ، طلا یاب هم بیارن فرصت نمیکنن پیدا کنن

هرگز کسی را برای افشای رازم سرزنش نکردم! چرا که خودم در نگهداری از آن نابردبار تر بودم

زمین رو بشکاف بزارید زیر خاک بغل لوله آب روش هم سرامیک کنید کسی شک نکنه ، طلا یاب هم بیارن فرصت نمیک ...

خراب نمیشه؟