2777
2789
عنوان

رابطه دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 80 پست
ناراحت نشی از ادبیاتمتوهین نیس دوستانه ستچرا چرت و پرت میگین؟؟بی حس نشه ینی چی؟چرا ارزش خودتو میاری ...

بله این حرفتون درسته بحث بی حس شدن و... نیست کلا رابطه دوران عقد درست نیست

نه ناراحت شدم درست میگیمنظورمو بد رسوندم الان توضیحش برام سخته خب اولین تجربه ها خاص همیشه از این نظ ...

این حرفت کاملا درسته

اولین بار خیلی مهمه که توی خونه خودت توی ارامش بددن استرس باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه دوران شناخت رو بذارن قبل از عقد دیگه بد نمیشه

همه دوران شناخت قبل عقد دارن ولی بعضی چیزا تا زیر یه سقف نرن مشخص نمیشه حتی تو دوران عقد هم مشخص نمیشه بعد عروسی مشخص میشه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

به نظر من رابطه جنسی بعداز عقد شرف داره به رابطه جنسی قبل از عقد

چرا؟

یه ناامیدِ امیدوار……يَا أَمَلَ مَنْ لَا أَمَلَ لَهُ       يَا رَاحِمَ الْعَبْرَاتِ                       يَا كَاشِفَ الْكُرُبَاتِ        يَا مُغِيثَ الْمَلْهُوفِينَ   يَا رَجَاءَ الْبَائِسِينَ

نه قبول نکنیا

چرا

یه ناامیدِ امیدوار……يَا أَمَلَ مَنْ لَا أَمَلَ لَهُ       يَا رَاحِمَ الْعَبْرَاتِ                       يَا كَاشِفَ الْكُرُبَاتِ        يَا مُغِيثَ الْمَلْهُوفِينَ   يَا رَجَاءَ الْبَائِسِينَ

عزیز چرا جداشدید

ادم بد دلی بود من فرصت دادم که درست بشه چون مشاوره رفتیم تماس گرفت گفت فرصت بده

بعد تاریخ عروسی که مشخص شد از این رو به اون رو شد و خیلی اذیت کردن جدا شدم

بعدا فهمیدم مشاورم تهدید کردن که بگه فرصت بدیم

همه دوران شناخت قبل عقد دارن ولی بعضی چیزا تا زیر یه سقف نرن مشخص نمیشه حتی تو دوران عقد هم مشخص نمی ...

نه خیلیا ندارن چون رسم ندارن

من خودم یا یکی بودم تو دومین سال دوستی فهمیدم چه ادم گوهیه

ولی الان۹سال بایکی بهترین ادمه واسم ۹سال یه عمره اگه قرار بود ادم بدی باشه حتما یه جاهای سوتی میداد

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.