2777
2789

یه چیز ثابت نیست که

خانم ها شخصیت های مختلفی دارند

یک عده با شاغل بودن به بقیه قسمت های زندگیشون هم هدف داده میشه و نظم پیدا میکنن

اما یه عده هم برای این کار ساخته نشدن و روی بقیه جنبه های زندگیشونن تاثیر منفی میگذاره

مردا هم اون قسمت رو اجرا نمیکنن پس اون بخش مهریه و باید ها هم حذف میشه

خیلی در مورد فهمیدن علت قوانین اسلامی مقاومت میکنی فقط به امتیازی که داری و امتیازی که نداری توجه داری بالا بهت توضیح دادم این امتیاز ها براساس نوع آفرینشه نه که خدا عاشق چشم ابرو مرد یا زن باشه براش پارتی رد کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردها اجرا میکنن انگار تو ایران زندگی نمیکنیروزانه هزاران تاپیک زده میشه تحت عنوان شوهرم نمیزاره برم ...

داخل جامعه نیستی اکثریت رو نگاه کدوم مردی جلو تحصیل و شغل خانوم رو میگیره یا کدوم خانومی اجازه میگیره از مرد برای بیرون رفتن تمام شد اون دوره

والا ما که رسم سیسمونی نداریم

جهیزیه هم که فقط اسمش برای دختر مونده به اسم چهار تیکه مرد میاره ولی حساب کنی قیمت همون چهار تیکه میشه دو برابر جهیزیه خانوم

بچه داری و خونه داری چه ربطی به بحث ما داشت

من میگم باید به سمت اصلاح و برابری بریم تا نیاز های جدید جامعه برآورده بشه و این جنگ جنسیتی هم تمام بشه

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

یه چیز ثابت نیست که خانم ها شخصیت های مختلفی دارندیک عده با شاغل بودن به بقیه قسمت های زندگیشون هم ه ...

مخرج مشترک زندگی همه خانمای شاغل اینه که بخوای نخوای شاغل بودن روی زندگی مشترک تاثیر میذاره چه خوب چه بد جنبه بدشو همسر طرف مقابل درست میکنه که نود درصد آقایون از زیر بارش شونه خالی میکنن

کدوم قوانین؟حقوق میگیرم وظایف هم نصف نصف خواهد شد موقعش هم برسه اگه واقعا به درآمدم نیاز باشه درآمدم ...

همین قوانین فعلی

حرف منم همینه وظایف نصف نصف ولی خرج هم من و تو ندارن میشه ما و باهم خرج میشه قرار نیست کسی چرتکه بندازه

داخل جامعه نیستی اکثریت رو نگاه کدوم مردی جلو تحصیل و شغل خانوم رو میگیره یا کدوم خانومی اجازه میگیر ...

هر زنی که داره تحصیل میکنه مرد اجازشو صادر کرده

انگار تو یه ایران دیگه زندگی میکنی تو همون منطقه خودت زن بگیر

خدانگهدار

هر زنی که داره تحصیل میکنه مرد اجازشو صادر کردهانگار تو یه ایران دیگه زندگی میکنی تو همون منطقه خودت ...

ولش شب بخیر

شب خوبی داشته باشی

داخل جامعه نیستی اکثریت رو نگاه کدوم مردی جلو تحصیل و شغل خانوم رو میگیره یا کدوم خانومی اجازه میگیر ...

تو داخل جامعه نیستی یا همجنساتو نمیشناسی که نمیدونی هشتاد درصد مواقع یه مرد از اینکه زنش شاغل بشه و کار کنه میترسه چه از نظر قدرت و چه از نظر حس نا کافی بودن که ممکنه خودش به خودش القا کنه

جهیزیه نخریدی بدونی همون کاسه بشقاب که به چشم نمیاد با بقیه تیکه های بزرگ خودش در کمترین قیمت هفتصد هشتصد میلیون پولشه

سیسمونی رو که دیگه نمیگم

تو داخل جامعه نیستی یا همجنساتو نمیشناسی که نمیدونی هشتاد درصد مواقع یه مرد از اینکه زنش شاغل بشه و ...

والا جامعه که من دیدم کسی تا حالا به زنش نگفته من نمیزارم کار کنی یا تحصیل

جهیزیه هم گفتم هرچی از دختر بشه از پسر دوبرابر اون میشه

مثل ورزش هم میکنم هم باید بگمم؟؟؟؟

کلا سوالاتت رو اول ازش بپرس

و اگه چیزی میخوای بدونی نگو که مثلا با فلان چیز موافق هستی یا نه

کلا بهش بگو توضیح بده یا ویژگی هارو شرح بده

موردی ازش بپرسی خیلی راحت میتونی جوابی رو انتخاب کنه و بده که تو دوست داری بشنوی که ممکنه دروغ باشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
همین قوانین فعلی حرف منم همینه وظایف نصف نصف ولی خرج هم من و تو ندارن میشه ما و باهم خرج میشه قرار ن ...

اگه بنا به اجرای قوانین فعلی باشه و قرار باشه همه چی اجرا بشه که کار خونه و بیرون نصف نصف نمیشه اون موقع زندگی به کام ما به ضرر شما میشه انگار جامون برعکس میشه اتفاقا این روش خیلی خوبه😂 ما نه غذا میپزیم نه خونه تمیز میکنیم نه بیرون کار میکنیم نه بچه داری میکنیم تازه مهریه رو همون اول میگیریم نفقه میگیریم جهیزیه و مسکن و عروسی هم تازه با ما نیست😂 چی از این بهتر!

من کاری به شاغل وخانه دار ندارم. ولی مادر بچه دار باید شرایط ومحیط براش فراهم باشه تا راحت بچه هاشو ...

منم حس میکنم سخته ولی میخوام کار کنم حقیقت میترسم اگه روزی از همسرم جدا شم اصلا استقلال ندارم

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
والا جامعه که من دیدم کسی تا حالا به زنش نگفته من نمیزارم کار کنی یا تحصیل جهیزیه هم گفتم هرچی از دخ ...

اونایی هم که مشکلی ندادن نود درصدشون برای حقوق زن دندون تیز کردن مثل همون مادرشوهرایی که میرن جلوی دانشگاه فرهنگیان دنبال عروس میگردن

گفتم دیگه جهیزیه ندادی انشالله خواهرت عروس میشه میبینی