2777
2789
حاملگی یه انتخابه خیلی بد میدونی بچه نیار به اون بچه هم لطف کن بعدشم بقیه موارد میشه نصف نصف باشه

حاملگی فقط نه ماهه کارای خونه و غذا پختن و تربیت بچه و هر چی بشه اتفاقی واسه بچه بیفته درسشو یاد نگیره آسیبی بهش برسه تقصیر مادره اینا برا یه عمره!

به عنوان یه زن شاغل چرا باید همه این کار ها رو با هم انجام بدم مگه یه آدم چقدر ظرفیت داره؟

بعد براساس کدوم دلیل کرد وظیفشه؟!فقط اسم دین رو نیارید که از کنارش رد هم نشدید

بابا های خونه و ماشین و چی و چی به نام مادرمون زدن بییییی منت.

افتادیم بین خاله بی........ هایی که سر خریدن رب و روغن و مبل دارن بحث میکنن باهامون. وای! سرم درد گرفت

اصلا مگه مردای واقعی الان خواب نیستن فردا صبح برن سرکار؟ شما چرا بیداری ؟ نکنه شغل ندارید که دنبال اینی زن میوه بخره بیاره تو خونه؟ آره باید میفهمیدم

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو قانون رو بخون تنها وظیفه زن تمکینهتامین مسکن مخارج جهیزیه سیسمونی و کلفت گرفتن برای آشپزی و نظاف ...

اینم اضافه کنین که این وسط اگه سرکار بره هم حقوقش کامل برای خودشه و میتونه به اختیار خودش خرج کنه

ظاهرا اینجا اطلاعات آقایون پایینه یه کم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
حاملگی فقط نه ماهه کارای خونه و غذا پختن و تربیت بچه و هر چی بشه اتفاقی واسه بچه بیفته درسشو یاد نگی ...

من میگم دیگه وظایف نصف نصف میشه ولی دیگه پول زن مال خودش هم معنی نمیده

همه خانواده برای رشد و رفا جمعی تلاش میکنن

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

من سرکار نمیرم به خواستگارم چطوری بگم که قصد اینم ندارم که برم سرکار قبلا یه مدت کار میکردم من دوست ...

راحت بهشون بگین

شاغل بودن یا نبودن شما فقط یه انتخابه و به اختیار خودتون

حاملگی یه انتخابه خیلی بد میدونی بچه نیار به اون بچه هم لطف کن بعدشم بقیه موارد میشه نصف نصف باشه

زن انتخاب میکنه؟ پس اونی که نازایی داشت و طلاقش دادن چی؟

اونی که دختر آورد و پسر نیاورد زن دوم سرش گرفتن پسر بیاره براشون چی؟

بابا های خونه و ماشین و چی و چی به نام مادرمون زدن بییییی منت.افتادیم بین خاله بی........ هایی که سر ...

دلیل خواستن جوابش این شد!

برچی حرف دلت رو مثل اون خانوم نمیزنی

پول مفت شوهر گواراتر

اصلا درآمدش مال خودش مهریه مال خودش خانه بنام خودش ....حقوق شوهر برای خودش

وقتی تفکراتت اینقدر کودکانه اس،پس حالا حالاها به ازدواج فکر نکن

من میگم دیگه وظایف نصف نصف میشه ولی دیگه پول زن مال خودش هم معنی نمیده همه خانواده برای رشد و رفا جم ...

هیچ زنی تو زندگی واقعی موقعش که برسه نمیاد بگه پولم ماله خودمه....میدونی چیه ما از اون حس اجبار متنفریم اینکه اجباری کنن باید اینکار رو بکنی درحالی که بایدی وجود نداره پاش برسه همه حقوقشون رو وارد زندگی کردن نمونش زیاده اون حس اجبار حس انزجار از طرف مقابل رو میده

زن انتخاب میکنه؟ پس اونی که نازایی داشت و طلاقش دادن چی؟اونی که دختر آورد و پسر نیاورد زن دوم سرش گر ...

قبل ازدواج به براحتی انتخابت رو بیان کن

شما نمیتونی حق پدر شدن کسی رو بگیری ولی به شرط اینکه از قبل بگی دیگه توافق کردید و مشکلی پیش نمیاد.