2777
2789
من میگم زن نباید کار کنه وطیفه مرده ولی اگه کار کرد باید صرف خانواده بشه چون تبعات نبودنش در خانه مت ...

زن وظیفه ای ندارد ۲۴ ساخته در حال خدمت رسانی به خانواده باشه که به فرمایش شما اگر بره سرکار از کیفیت خدمت رسانیش کم بشه

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم زن نباید کار کنه وطیفه مرده ولی اگه کار کرد باید صرف خانواده بشه چون تبعات نبودنش در خانه مت ...

اگه خواست کار کنه و حقوقش رو صرف خانواده کنه حاضری نصفی از کارهای خونه و بچه رو بعهده بگیری؟

من ترجیح میدهم صمن اینکه زن فعالیت اجتماعی داشته باشه ولی انرژی خودش رو صرف خانواده کنه

فعالیت اجتماعی یعنی چی؟

اگه زن شاغل میخوای باید بدونی خونش مثل خونه زن خونه دار ممکنه همیشه تمیز نباشه و یا غذای گرم نداشته باشه

اگه خانم خونه دار میخوای هم باید بدونی که مثل خانم شاغل ممکنه تو جامعه ارج و قرب نداشته باشه و با این وضع حقوق بیشتر تو سختی دخل و خرج زندگی بمونین

خانمی که خانه داره میتونه کل کارای خونه با اون باشه ولی خانوم شاغل کارای خونه رو نمیتونه تنهایی انجام بده زن شاغل ربات نیست بیرون کار کنه بیاد خونه کار کنه غذا بپزه بچه داری کنه تو خرج و مخارج شریک باشه بعدم پر انرژی و بشاش باشه در مقابل شوهرش فقط بیرون کار کنه بیاد خونه رو کاناپه دراز بکشه انتظار خدمات داشته باشه!

فعالیت اجتماعی یعنی چی؟اگه زن شاغل میخوای باید بدونی خونش مثل خونه زن خونه دار ممکنه همیشه تمیز نباش ...

👏👏👏👏👏👏👏👏

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
عزیزم شوهرت چی!ببخشید لنگ🍆 نیستی که ! به نظرم هزینه شما همچنان با شوهرتون هست...نمیدونم باز

سطح زنان جامعه رو

از وابستگی لذت میبرین

مگه حیوانه که هزینش با یکی دیگه باشه ؟!

کاربر آقا _ سعی میکنم با حرف هام به دیگران کمک کنم

اگه خواست کار کنه و حقوقش رو صرف خانواده کنه حاضری نصفی از کارهای خونه و بچه رو بعهده بگیری؟

ببین من فکر میکنم اونایی که شاغل بودن همسرشون رو قبول میکنن تو همون جلسات خواستگاری اولش رویایی فکر میکنن بعد که وارد قضیه میشن میبینن نمیتونن شروع میکنن به بهونه تراشی و سنگ اندازی

شما چرا متوجه نمیشی یعنی خانوم بره بیرون کار کنه با خستگی زیاد خونه خب به خانواده آسیب میزنه بعد دست ...

میکنه خوبم میکنه.

انقد دیدم وکیل و مهندس اگه در ماه 40درآمد داشته باشن حداقل 15 خرج کارهای خانومانه میکنن. هر ماه.

چشم هر زمان شما زایمان کردی من هزینه لاستیک های ماشین رو پرداخت میکنم با لوله فاضلاب که به مشکل خورده.

اگه همه پول من بیاد داخل خونه تماااام وظایف به هر حال باید نصف بشه ببینم میتونید

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

فعالیت اجتماعی یعنی چی؟اگه زن شاغل میخوای باید بدونی خونش مثل خونه زن خونه دار ممکنه همیشه تمیز نباش ...

مممنونم توضیحاتتون خوب بود ..من زن خانه دار میخواهم البته

اگه دوست داری خانمها زو به جان من باندازی سخت در اشتباهید من دوست دارم زنم در رفاه کامل باشه

ده بار یه سوال رو پرسیدم جواب ندادی خب مشخصه موافق نیستی تو کارهای خونه مشارکت کنی

خانم های سایت خودشون باهوشن میفهمن لازم نیست من فکر شما رو بهشون توضیح بدم

جسارتا درامدت چقدره که میتونی رفاه کامل برای زنت فراهم کنی؟