2777
2789

هر دوتامون شاغلیم

اون روزایی که پیش همیم اوکیه حالا بماند که این سه چهار روز اخیر خیلی کم حرف شده بود حتی وقتی پیشش بودم

دوستاش زنگ زدن بهش کارش داشتن یکم با من موند بعد منو رسوند خونشون گفت میام یک ساعته که شد ۱۲ شب اومد

طول روزم که باهم نیستیم

صبح بخیر من میگم مگر این که روز قبلش گلایه کرده باشم یادش مونده باشه بگه

از صبح سر کار تا ۴

من معلمم میدونه ساعتی که تموم میکنمو درغ از یه پیام یه زنگ یه خسته نباشید

ساعت ۴ من تازه کلاس خصوصیام شروع میشه اون وسطا من زنگ میزنم که خسته نباشی رفتی خونه و فلان همیشه حرفش اینه الان رسبدم خستم برم یچیزی بخورم

میگمم خب کارت تموم میشه یه پیام بده حداقل میگه نه الان تازه رسیدم دیگه

میره میخوابه تااا ۷ ونیم ۸ بعدش حالا اگه یادش باشه یه پیام میده که دارم با دوستام میرم بیرون

۱۱ میاد خونه با مامانشه تازه دم دمای یک شب من یادش میوفتم

از اینستا پست چرت و پرت بفرسته

یه زنگم بزنه در حد نیم ساعت که اون موقع من واقعا خستم از صبحش سرپام

نمیدونم این نمیفهمه

یا من زیادخواهم

قبل این که بره تو این کار جدیدش تایم کاریش کم تر بود اصلا اینجوری نبود

کلا ربطی به کارشم خیلی نداره نرمال نیست این همه خبر نگرفتنا که تو که میدونی من چه تایمی تعطیل میشم یا دوباره کلاس دارم یه پیام انقدر سخته

حالا این کوچیک ترین موردشه

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری

یه جورایی سرده رفتاراش

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بنظرم الویتش نیستی ، یجورای مهم نیستی ،و علاقه چندانی بهت نداره

خیلی عجیبه ها منم این حسو دارم

حالا بخوام یه روز قهر کنم همه جارو بهم میریزه سلیطه بازی درمیاره گریه زاری

واقعا نمیفهممش

نمیدونم فیلمشه که فقط من باشم خیالش راحت بشه که اره هست

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

خیلی عجیبه ها منم این حسو دارم حالا بخوام یه روز قهر کنم همه جارو بهم میریزه سلیطه بازی درمیاره گریه ...

به هرحال تا ازدواج نکردین قشنگ بشین فکر کن یه وقت پشمونی میاره برات ، نامزدی که بهترین دورانه اینجوریه ،بعد ازدواج هرچی بوده بدتر هم میشه

و اینم بگم یهو حرف نزنین گولت بزنه دلی قبول کنی ، با عقل و منطق پیش برو

دلیل رفتارشو بفهم ،تومحیط جدید کاریش کسیو ندیده که حالا باشماسرد شده؟شمام زیاد پیگیرش نباش تا خودش بیاد ،شما که نباید ناز اونو بکشی ،بره کاراشو بکنه خستگی در کنه با مامانش وقت بگذرونه به دوستاشم برسه بععددیادش بیاد شمام هستی نمیشه که اصلا در اوج خستگیشم باشه باید اولیتش شما باشی ،بهشم بگو اولیتت چیزای د یگه هست