ی_دختر_دبیرستانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 230 عنوان کنکوریا بیان🫴🥲 30 بازدید | 3 پست بچها من میخوام واسه فرهنگیان بخونم رشتم هم انسانیه از همین الان که یازدهمم میخوام بخونم واسه نهایی و امتحانات دی که نزدیکه ولی متاسفانه گوشی نمیذاره چیکار کنم؟؟ نیست در مذهب من هیچ بِه از تنهایی🪐🤍 دیروز | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3776 من دوران کنکورم ی برنامه نصب کردم مثلا میزاشتی رو دوساعت دیگه گوشیت خاموش میشد تا دوساعت میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه
ی_دختر_دبیرستانی مدیر استارتر عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 230 من دوران کنکورم ی برنامه نصب کردم مثلا میزاشتی رو دوساعت دیگه گوشیت خاموش میشد تا دوساعت اسمش رو میگی گلم؟ نیست در مذهب من هیچ بِه از تنهایی🪐🤍
سوسک_میقولی؟ عضویت: 1404/06/17 تعداد پست: 3776 اسمش رو میگی گلم؟ keep me out میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه