2777
2789
عنوان

شوهرم می گه تو زن بسازی نیستی

192 بازدید | 16 پست

عقدم

شوهرم داره خونه می سازه

اصلا از این دخترا نیستم که هر روز بگم اینا می خوام اونا می خوام

ولی دیشب رفتیم برام یه لباس زمستونه خرید برای روز زن بعد به من می گه تو نگفتی وتعارف نکردی که دستت تو خرجه نمی خوام

یعنی تو من درک نمی کنی

به خدا چند وقت پیشا طلاهام دادم برای یکاری می خواست

هرچند می گفت ناراحتم برات که طلات وگرفتم

به خدا با رضایت دادم

ولی مردا اصلا قدر دان نیستن زن هرچی بساز تر بی ارزش تر ترجیح می دم بساز نباشم

بگو توام مرد قدرشناسی نیستی . این به اون در

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

این دیگه خیلی زرنگه😅 دست پیش میکشه که پس نیفته

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تو که عرضه نداری یک لباس بخری بیخود کردی اومدی زن گرفتی

الان که خرج خونه نمیده اینطوری وای به حال دو روز دیگه که بخواد دو کیلو گوشت بخره

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

درسته تو این گرونی چون داره خونه میسازه ، اعصابش خورده و نمیفهمه چی میگه

کلا مردای دور و بر منم از گرونی بخدا همشون ریختن بهم

پدرم ، برادرام ، همسرم

همه بد اخلاق شدن

ولی آخه تقصیر تو چیه ؟

بگو میخواستی اول خونتو بسازی بعد بیای منو بگیری

بگو ملت برا روز زن ، طلا و هزار تا چیز دیگه کادو میبرن

اونوقت این چُسه کادو چشم تورو گرفته ؟

عجب بابا