2777
2789
عنوان

وقتی بهم میگن خیلی باهوشی

271 بازدید | 33 پست

هروقت بهم میگن سه نگاه به خودم میندازم میگم راست میگن بعد نتیجه میگیرم بزار فک کنن باهوشم

خوشبحال اونایی که هم هوش دارن هم اراده

شماهم اینطوورید؟

نظری ندارم 🚶🏻

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢                  دوست داشتم جای تو میمردم                                                   هه یکی بهم بگه این منم؟ پس چرا نمیشناسمت خودم؟         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

حتما یه چیزی توت دیده که میگه باهوشی

به هر حال هیچوقت خودتو در مقابل تعاریف دیگران پایین نیار

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

موافقم حتما یه چیزی توت دیده که میگه باهوشیبه هر حال هیچوقت خودتو در مقابل تعاریف دیگران پایین نیار

چیزی نمیگم اما حس میکنم اونا هم توهم دارن کی میتونه بگه کی باهوش تره نمیدونم شاید واصعا اینطوره...

چیزی نمیگم اما حس میکنم اونا هم توهم دارن کی میتونه بگه کی باهوش تره نمیدونم شاید واصعا اینطوره...

هومم اره کسی نمیتونه تعیین کنه حقیقتا

احتمالا تو یه چیزی هوش و استعداد داریییی همه دارن فقط باید پیدا شه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

هومم اره کسی نمیتونه تعیین کنه حقیقتا احتمالا تو یه چیزی هوش و استعداد داریییی همه دارن فقط باید پید ...

شاید کلا حس میکنم هیچی حقیقت نداره 😂دیوونه میونه هم نیستم شایدم باشم😂

اوخوودا😂😂😭😭😭

ما در ماتریکس زندگی میکنیم🫡😂

صبحی که بمیرم،بدون شب قبلش از غروب تا سحر زیر ستاره ها خندیدم و اشک ریختم.

نیوتن سرآمد باهوشان و نخبگان عالمه، ببین ضریب هوشیت در حد اون هست یانه؟ میتونی اختراع و اکتشاف داشته باشی یا نه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋