2777
2789
عنوان

ماهی چقدر خرج مواد غذایی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3048 بازدید | 124 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی والامیوه از همش بیشترههفته ای ۳تومن میوه س فقط

میوه از میدون تره بار و میوه شهرتون بخرید

سبدی البته باید بخرید یعنی حجم زیاد

اینجوری بصرفه تره مخصوصا الان ک هوا سرده حتی اگ همه رو یخچال هم نزارید خراب نمیشن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

اصلا از دستم در رفته امروز رفتم چارتا پلاستیک گوجه و خیار و هویج و کاهو و کمی سیب درب و داغون گرفتم ...

قراره چی بشه واقعا

چی به سر بچه هامون میاد آخر؟؟؟؟!!!!!

آریایی

نمییدونم ولی زیاد میشه چون شوهرم ناهار میبره و بشدتتت شکمو میگه شام و ناهار باید حتمن مرغ و گوشت باشه دسر حتمن باید بعده شام باشه ..ینی یکسره درحال اشپزی ام خودم کم غذام الکی چرتو پرت و بیسکوییت میخورم لب ب میوه نمیزنم

عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن 

نميدونم ولي واقعا خيلي چيزا رو حذف كرديم چون واقعا ديديم نميشه خريد

باورت ميشه يه ماه بود غذاي بدون نمك خورديم اصلا نمك نداشتيم بخريم

يا مثلا خيلي ادويه ها و مثلا كلا غذاهايي دريايي هيشكدوم

اصلا ميوه نميخريم ما باورت ميشه فقط تابستون هندونه ميخريديم از اول شهريور به اينطرف هيچ