2777
2789
عنوان

ماهی چقدر خرج مواد غذایی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 3657 بازدید | 125 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا از دستم در رفته

امروز رفتم چارتا پلاستیک گوجه و خیار و هویج و کاهو و کمی سیب درب و داغون گرفتم شد ۴۰۰

دوتا مرغ شد ۹۰۰

یه شونه تخم مرغ ۲۵۰

هر روز هم همین حدود گاهی بیشتر گاهی کمتر خرید می کنیم با این حساب میشه ماهی بالای ۴۰ تومن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

حساب نکردم ولی زیاده ،ماهی یک کیسه برنج فقط ۳ و نیم شده ، مرغ کم هم بخوای بخوری یک تومن ،گوشت گرون و میوه ، روغن و ماست ونوشابه، این چیزا که مصرفمون بالاست حقوق فقط می ره برای مواد غذایی

فکر نمی کنی یه مقدار زیاده؟

آخه به نظرم هیچ خرج اضافهای نمیکنیم ولی همه چیز بیخودی گرونه. لعنت بهشون....

چه جوری بعضیا کم خرج میکنن؟ نمیفهمم یعنی کم میخورن یا هزینههای زندگی توی منطقهشون کمه؟

آریایی

ما هر دوماه ی بار خرید سنگین داریم

هرماه هم روغن و نون و مثلا مرغ رو میخریم با خورده ریز دقیق نمیدونم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
چطوری میشه اینطوری؟

همه چیو نمیخریم) تنقلات و اینا

گوشت خریده نمیشه

مصرف مرغ به اندازه اس

مصرف ماستمون خیلی کمه بیشترین چیزی که تو خونه ما مصرف میشه کاهوئه چون همه با غذاها خورده میشه همین

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️