2777
2789

اول بچم مریض شد بعد بمن داد..بچه دوبار سرم و کلی دارو تزریق کردن الان باز از من بهتره..

من خودم دارم میمیرم ریه م داره پاره میشه از درد و سرفه...نمیتونم نفس بکشم..چیکار کنم خوب شم..دیروز سرم و کلی دارو زدم خوب نشدم یکم بهتر شدم فقط..

بیمارستان نگید برو که انگار جنگ شده انقد مریض هس یه تخت خالی پیدا نمیشه سرم وصل کنن برات..

حال روحیمم بده تا گریم میگیره سرفم هم میگیره و جونم در میاد از تنم

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

عزیزم من و دختر ۴۰ روزم دوتامون بستری هستیم

برای من هزارتا آمپول و سرم داد اصلا فایده نداشت

خودم سرخود قرص آزیترومایسین ۵۰۰ خریدم خوردم از دیروز ک خوردم خیلی بهترم

من داشتم میمردم نمیتونستم روی گلوم و قفسه سینم حتی دست بزنم آب جوشیده نسبتا گرم هم بخور خیلی درد سینتو بهتر میکنه

یه قرص دیکلوفناک و یه قرص کلداکس باهم بخور

چندتا سیب رو خرد کن بریز تو قابلمه بهش پنیر و پونه و عناب و دارچین اضافه کن بزار تا سیب ها بپزه و عناب هم نرم بشه صافش کن بهش چهار تخمه اضافه کن چند بار بخور تا گلوت بهتر بشه

حلیم بخور

سوپ بخور

پرتقال و انار و خرما اصلا نخور

شیر داغ با زردچوبه بخور

انسانیت......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من و دختر ۴۰ روزم دوتامون بستری هستیم برای من هزارتا آمپول و سرم داد اصلا فایده نداشت خودم سرخ ...

خدا شفا بده الهی..اوضاع منم داغونه دیروز بعد چن روز آنتی بیوتیک شروع کردم اونم معدم اوضاش داغونه قرصا معده درد میارن برام

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

یه قرص دیکلوفناک و یه قرص کلداکس باهم بخور چندتا سیب رو خرد کن بریز تو قابلمه بهش پنیر و پونه و عناب ...

مرسی..والا همش میوه میخوردم این چن روز..غذا میبینم عصبی میشم اصن

خدا شفا بده الهی..اوضاع منم داغونه دیروز بعد چن روز آنتی بیوتیک شروع کردم اونم معدم اوضاش داغونه قرص ...

زنده باشی عزیزم الهی آمین

ان شاءالله ک شما هم هرچه زودتر خوب سی ولی شما برو این قرصو بخور

مرسی..والا همش میوه میخوردم این چن روز..غذا میبینم عصبی میشم اصن

گوشت قرمز زیاد نخور تبت رو میبره بالا اما مرغ و بلدرچین برات خوبه

اصلا نذار گرسنه بمونی چون مریضی طولانی تر میشه

ما هم دو هفته درگیر بودیم هنوز کامل سرپا نشدیم

انسانیت......

گوشت قرمز زیاد نخور تبت رو میبره بالا اما مرغ و بلدرچین برات خوبه اصلا نذار گرسنه بمونی چون مریضی طو ...

ینی هنوزم سرفه دارید؟؟ من دیگه تحمل ندارم غذا اصلا نمیتونم بخورم