2777
2789
عنوان

نمیدونم باغ وحشه یا مدرسه 💔💔💔💔

122 بازدید | 10 پست

افسرده شدم

کم بدبختی دارم اینم روش

بچه های کلاسمون باهام یهو بد شدن چند روز به خاطر فوت بابابزرگم نرفتم مدرسه

تو همون چند روز این عقده ای ها رو برگرداندند و مدیر بیسوادمون گرفته معدل و نمره های منو اشتباه وارد سامانه کرده همه فکر کردن پارتی بازی کردم

بماند افسرده شدم

انگیزه ای واسه درس ندارم

دوماهه صبحا بهم میخندن مسخرم میکنن یه روز گفتم به چی میخندین دعوا افتادن باهام موهامو کشیدن مدیر هم طرف اکثریت رو گرفت

بماند تو کل مدرسه شایعه پخش کردن همه چپ نگاه میکنن

توهین میکنن

مسخره میکنن

جوابمو نمیدن

حرف میزنن

امروز نرفتم مریض بودم فردا هم ۳ درس امتحان داشتیم زنگ زدم به یکی از بچه ها که فقط اون جوابمو میده گفت فردا دو تا امتحان لغو شده بچه ها تو گروه گفتن و خودشم امروز نرفته و درسارو بچه ها توی گروه گذاشتن

رفتم دیدم منو از گروه حذف کردن فقط بچه های کلاس تو گروه ن

من الان چیکار کنم ؟

گناه من چیه یه مشت مریض و تحمل کنم

ترو خدا راهنماییم کنین واقعا نمیتونم بیخیال باشم آخه نه که مشکلات تو زندگیم ندارم که بخوام این هارو تحمل کنم

نه باهاشون کاری دارم نه حرفی نه بد اخلاقی ولی اونا ...

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

ای وااای

بعد از امتحانات دی مدرستو عوض کن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بگرد ببین مشکل از کجاست تو اون چند روزی که نرفتی مدرسه دقیقا چه اتفاقی افتاد

نمیدونم رو عوض کردن

معدل رو مدیر اشتباه داد میگن پارتی کردی بعد درست شد معدلم و حق هیچکس ضایع نشد ! اینا دنبال بهانه ان

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

واتت😐چقدر وحشین میزدی دهنشون چه غلطااا مو بکشه موهاشو میگرفتی دور فلکه هی تاب میدادی دختره ....... ...

منم زدم از خودم دفاع کردم

بعد مدیر طرف اونو گرفته !!

میگه تو نباید میزدی

مادرش هم اومده میگه عزیزم تو حساسی !!!🤬 البته منم والدینم اومدن سیر حسابشون کردن ولی...

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

منم زدم از خودم دفاع کردم بعد مدیر طرف اونو گرفته !! میگه تو نباید میزدی مادرش هم اومده میگه عزیزم ت ...

وایی خدااااا ایناا گاون ی عده گاو واقعا درکت میکنم منم کنار همچین حیونای هستن

چطوری میکنن بچهای مدرست ؟؟ بعضیا عوضین😒😒

از وقتی فھمیدن من تو خونہ میمونم درس میخونم ھمشون باھام بد شدن تنھام گذاشتن نہ زنگی نہ چیزی وقتیم پیام میدن میخوان بازی روانیم بدن کہ نتونم درس بخونم

...