2777
2789
عنوان

شوهرم میره بیرون میگه وای زن و دختر دیدم چقد داف بود

| مشاهده متن کامل بحث + 4836 بازدید | 165 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما همونی نبودی که تو تاپیک اون بنده خدا گفتی هر کسی روابط جنسیش به خودش مربوطه ؟

حالا شما عقده کردی اومدی از اب کره بگیری؟ عقده ای نباش عزیزم

در ضمن چشاتو باز میکردی گفتم دختر پسر مجرد روابط شون ب خودشون مربوطه میدونیا ولی خودتو زدی ب نفهمی

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

حالا اسی چرا گل به خودی زدی گفتی اونا بهت پا نمیدن یعنی شما هم چیز خاصی نبودی که بهش بله دادی اشتباه کردی گفتی واینکه اون برا اینکه بهت ثابت کنه میتونه مخ بزنه ممکن بهت خیانتم بکنه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
هرکس اختیار خودشو داره گفتم که مردی که زنشو دوست داره بقیه رو نگاه نمیکنه

دقیقا

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

حالا اسی چرا گل به خودی زدی گفتی اونا بهت پا نمیدن یعنی شما هم چیز خاصی نبودی که بهش بله دادی اشتباه ...

عزیزم ب من خیانت شده اونم با زنای سن بالا و زشت

گل ب خودی باشه یا ن اونو گفتم بدونه پوخ خاصی نیس چارتا پیر و پاتال در پیت بهش پا دادن دور برش داشته فک کرده برت پیت

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

حالا شما عقده کردی اومدی از اب کره بگیری؟ عقده ای نباش عزیزمدر ضمن چشاتو باز میکردی گفتم دختر پسر مج ...

وقتی شما راجب دیگران این نظر رو داری که روابط جنسیشون به خودشون مربوطه باید اینم در نظر بگیری که نمیکنه گریبان شوهر خودتم بگیره و زندگی خودتم درگیز بشه وقتی خودت همچین عقیده ای داری نباید شوهرتم مقصر بدونی ،خدا خوب در. و تخته رو باهم جور کرده

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

جای تو بودم از کنار این حرفش با بیتفاوتی کامل رد می شدم که بفهمه حرف چرند گوش شنوا نداره

مریض بودم امروز حال جسمیم خوب نبود وگرنه همیشه سکوت میکنم امروز واقعا بی حوصله ام

دوست داشتن واسه مردا کشکه.فقط هیکل و میبینن.تجربه منه

یعنی میخوای بگی همه مردا هولن ؟! یه مرد خوبم وجود نداره !!!؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

رو ندادم اوایل زندگی همش سر این چیزا بحث ودعوا داشتیم درست نشد منم خسته شدم دیگه جسمم داغون شده از ن ...

استارتر میبینی لیاقت نداره رررررحم نکن بهش.

بینی ات عمله؟ لبت ژله؟ هر ماه پاکسازی پوست و ترمیم ناخنت سرجاشه؟ نگو که ژلیش ناخنای پات تا تیکه تیکه نشه کنده نشه نگه میداری چنتا کیف داری با لباس ست خودشون؟

نگو اهلش نیستم

برو انجام بده ببین چقدر حالت خوب میشه رحم به جیبش نکن خررررررج کن خرج کن نفسش بره

پولی که تو جمع کنی بی تعارف داری برای هوو و دوست دختر شوهرت جمع میکنی اون خرج کنه

نوش جونت برو کیف دنیارو ببر

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

وقتی شما راجب دیگران این نظر رو داری که روابط جنسیشون به خودشون مربوطه باید اینم در نظر بگیری که نمی ...

ببین خانم محترم تو همون تاپیک هم نشستی دهنت رو باز کردی هرچی لایق خودت بود ب من گفتی یک در میون ریپلای ها توجواب نمیدادم چون ارزش بحث کردن نداری الانم انقد پیگیر من و زندگیم نباش

خوبه تو همون تاپیک گفتم هرزه کسی هست ک تعهد نداره وگرنه رابطه ی دختر مجرد همسایه با دوست پسرش ب من چه

اینو اگه واقعا شعور داشته باشی باید بفهمی ولی خب نداری

مطمعن باش شوهرت خیانت میکنه اینطور میادتعریف میکنه ادم هولی

کرده