2777
2789

کلا چشم چرونه

ک خب ب درک برام مهم نیس

ولی میاد اینارو ب من میگه میدونه ناراحت میشم

امروز گفت چ تیکه هایی اومده بودن فرودگاه هیکل اندام لباس همه چی شون عالی منم گفتم آب دهنتو جمع کن اونا ب تو پا نمیدن گفت چرا ندن

گفتم تا وقتی پسرای قد و بلند و پولدار و خوش قیافه هستن مغز خر خوردن بیان بتو پا بدن

تا فیه خالدونش سوخت ک حقشم بود

بعد عصر با این ک من کلا رو تمیزی حساسم و خونه ام تمیز گفت برس ب خونه خونه رو تمیز کن گفتم خونه تمیز

من بیش از این دیگه تمیز کاری در توانم نیس

حیف جوونی ک گذاشتم پای همچین ادمی

مردک بی لیاقت خدا فهمید ب خر شاخ نداد

این اگه قد و قیافه و پول داشت رفتارش چی بود

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخوابون دهنش👊

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

شوهرت مغازه داره؟ بازاریه؟

ن

محیط کاریش کاملا مردونه اس

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

چطور با همچین لجنی زندگی میکنی ؟!!!!

ب اجبار

وای چقد بهم تیکه میپرونین چقد بی احتمی میکنید حرمت نمیزارین براهم و صد البته صد البته مقصر شوهرته با این هرزگی هاش

من بودم زندش نمیذاشتم

ولی توام خوب گفتی بهش دمت گرم

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

شوهره من هبچ وقت این حرفا رو نزده.ولی چند روز یش دعوا کردیم یهو گفت زن همکارم خیلی خانم خوبیه چقدر کدبانو تازه معلم هم هست و هم کار بیرون هم خونه میکنه.

خیلی ناراحت شدم از دستش خیلی.کلا از چشمم افتاده.درکت میکنم😪

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖