2777
2789
عنوان

فوری فوری!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تقصیر خانوادش بود تا شوهرم بهشون گفت بارداره شوهرمو انداختن به جونم که باهام دعوا و بحث کنه نتیجه عص ...

غصه نخور همه مردا همینن دلشون میخواد زود خبرای اینجوری رو بگن،انگار که خیلی خوشحال میشن،الانم خودتو ناراحت نکن،به فکر نی نی باش استراحت کن،اگه پول تو جیبی بهت میده  ناهار بگیر از بیرون،به خودت فشار نیار راستی عیدت هم مبارک دوستم🌹🌹🌹🌹🌷🌹🌹🌹🌹🌹

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
غصه نخور همه مردا همینن دلشون میخواد زود خبرای اینجوری رو بگن،انگار که خیلی خوشحال میشن،الانم خودتو ...

فدای تو بشم چشم عید تو هم مبارک باشه ایشالا بهترین عیدت باشه دعا کن عیدی خدا همه رو شاد کنه همش ذوق داشتم ماه شعبانیه بارداریمو فهمیدم الان شب عیده نمیدونم چیکار کنم😢

خونه اجاره اییه دستشویی فرنگی نداره فرهنگی سیار هم خواستم بگیرم توش دستشوییش جا نمیشه بقیو چشم حتما ...

خوب باشه عزیزم فقط رفتی دستشویی ببخشیدا اصلا زور نزن .ب هیچ وجه اگ یبوست داشتی شریت بخور ضرر نداره خیالت راحت ایشاا به همین شب زیبا بچتو برات حفظ میکنه

خوب باشه عزیزم فقط رفتی دستشویی ببخشیدا اصلا زور نزن .ب هیچ وجه اگ یبوست داشتی شریت بخور ضرر نداره خ ...

چند ساعتی بود ترشح یا لکه نداشتم بعد از شیاف که عصر گذاشتم خوشحال شدم انگار تموم شد ولی ببخشید نیم ساعت پیش معدم معمولی کار کرد فشار ندادم همزمان دیدم کلی دوباره ترشح قهوه ایی ازم اومد😢😢😢