2777
2789
عنوان

فوری فوری!!!

388 بازدید | 46 پست

دوستان من یکشنبه شب ترشحات قهوه ایی داشتم و یکبار رو دستمال که خشک کردم یه لایه صورتی کمرنگ دیدم دوشنبه دکتر رفتم ۲۰عدد شیاف فرتیژست داد شبی یکی از مقعد، از دیشب شیاف فرتیژست گذاشتم از صبح امروز قطع شده بود امروز ۲یا۳ساعتی تو آشپزخونه کار کردم غذا درست کردم از بعدازظهر لکه هایه خونی دیدم دوباره شیاف گذاشتم بچه ها بچم میمونه؟😭😭😭یعنی قطع میشه این لکه ها؟خیلی خطرناکه؟کمکم کنین توروخدا اگه تجربه ایی دارین یه دنیا ممنون میشم

عزیز جان استراحت کن،گور بابای کار خونه،امشب هم شیاف بزار بهتر نشد برو دکتر

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استراحت کن عزیزم. شما فقط باید برای دستشویی رفتن از جات بلند بشی. چند هفته ای؟ البته من تجربه ای ندارم در این زمینه ولی بهت پیشنهاد میکنم رعایت کنی، خدای نکرده پشیمون نشی خواهر عزیز. البته خیلی ها لک بینی داشتن و چیزی هم نشده.

عزیز جان استراحت کن،گور بابای کار خونه،امشب هم شیاف بزار بهتر نشد برو دکتر

چشم،دکتر گفته بود شبی یه شیاف من امروز یکی گذاشتم یکیم میخام شب بذارم یعنی سرخود روزی دوتاش کنم ضرر نداره؟نمیخام بچمو از دست بدم😭

عزیزم نمیخوام دلتو خال کنم میگم که به فکر خودت و طفل معصومت باشی،خدای نکرده اتفاقی برات بیافته هیچ کس نمیگه کار خونه کرد بچه ش افتاد،میگن نتونست بچه رو. نگه داره ،دلتو میسوزونن،من الان هیچیم نیست مادر شوهرم فهمیده جفتم پایینه میگه واه واه چه مشکلا دارن مردم😶😶😶😶ان شالله طوری نیست،شیاف امشب بزار استراحت کن من تا ماه سه همه ش دراز بودم خونم هم که نگم برات با یه بچه کوچیک وضعش چی بود ،به خودت برس

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود
چشم،دکتر گفته بود شبی یه شیاف من امروز یکی گذاشتم یکیم میخام شب بذارم یعنی سرخود روزی دوتاش کنم ضرر ...

ان شا الله طوری نیست الهی شب عیدی نا امید نشی