2777
2789

من دو سه هفتس انفولانزا گرفتم کلی دکتر دارو خوب نمیشم گوشام گرفته و انقد سینم چرک داره ک بوی عفونتو قشنگ حس میکنم حالم بهم میخوره حس میکنم بدنم کلا سیستمش بهم خورده همون ادم سابق نیستم .شوهرم اصن تو اینمدت نپرسیده چته اصلا عین خیالش نیس مامانمم فقط میگ برو ببین دکتر چ میگه حس میکنم یهو قراره بمیرم خدایا بفکر بچمم کی نگهش میداره بدون من چکارمیکنه😔باباش ادم بدیه مامانمم خوب نگهش نمیداره تکلیفش چ میشه خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا نه عزیزم این حرفا چیه نمیمیری که حالت خوب میشه ایشالا با کوچولوت کلی حال میکنی حس مادر بودن تجربه میکنی عزیزم😍قوی باش خیلیا آنفولانزا گرفتن و خوب شدن😘

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

دوره این بیماری طولانیه، من اگه بگم بیشتر یه ماه گلوم چرک داشت دروغ نگفتم یکسره تو سرویس بودم خالی میکردم چرکو، با سرم شست و شو بینی و حلقتو بشور نگران نباش هیچیت نمیشه