2777
2789

من دختری مجردم که با بابا و داداشم زندگی می کنم، داداشم قصد ازدواج داره و مامانم فوت شده

هیچ خانمی تو زندگیم ندارم نه مادر نه خاله و...

خودم مجرد هستم و داداشم ازم کوچیکتره

می خوام براش اقدام کنم ولی نه من تجربه خواستگاری دارم و نه تو مراسم خواستگاری کسی تا حالا بودم

اطلاعاتم کاملا صفره

اگر کسی تو این مسیر راهنماییم کنه شاید به ظاهر اما واقعا اگر لایق باشم براش ان شاالله جبران می کنم

اگر هر کی مراسمات و نحوه گام های خواستگاریو می دونه پی وی پیج اینستا یا هر جا برنامه ای داره که بتچنه تو ویس برام توضیح بده و منم شرایط فعلی خانوادگیم رو بگم دریغ نکنه ازم 🙏🏻

تا جایی ک من میدونم اول باید پرس و جو کنی ببینی دختره نامزد داره یا نه

بعد به یکی از نزدیکانش بگی قصد ازدواج داره؟ و شرایط برادرتو بیان کنی

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشناسیمش قبلا همکارمون بوده و از شهر دیگه هستن

ببین عزیزم اول معیارهای کلی رو تو تلفن بپرس اخلاق و مادیات و ظاهر هرچی برا داداشت مهمه یا خودت فک میکنی مهمه و اگه نباشه یا باشه باعث اختلاف فرهنگی شدید میشه اینا رو پشت تلفن هماهنگ کن فقط درحد یچیز کلی بعدم وقت بزار یه روز بری دختر و مادر رو ببینی بعد یکم ریز تر سوال بپرس مثلا شغل مادرش پدرش برنامه دختره برا آینده چیه بصورت کلی هرچیز کلی که بنظرت مهمه بپرس و سعی کن اصلا ذره ایی خجالت نکشی اگه دیدی فضا خیلی سنگینه یه خاطره شاد تعریف کن بخندن جو سنگین شکسته بشه یه جعبه کوچک شیرینی هم ببر

الان من مصداقی واقعیتش یادم نیست فردا لایکم کن بیام بهت بگم بعدش اگه خوب پیش رفت رسیدی خونه زنگ بزن قراره بعدی رو بزار برادرت رو هم ببر صحبت کنه بعد از جلسه دوم به بعد اگه دوس داشتی میتونی پدرت رو هم ببری حتما مشاوره قبل ازدواج هم برین ها حتما حتما حتما برید یه مرکز مشاوره تست شخصیت شناسی و تست 90 سوالی طرحواره های یانگ رو حتما جلو همدیگه انجام بدن و مشاور حتما تفسیر کنه خیلی خیلی مهمه

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

با مادر دختر تماس بگیرید بگید اگه اجازه بدید برای امر خیر میخوایم خدمت برسیم. برای شما چطور بهتره ترجیح میدید یک جلسه بیرون همو ببینیم صحبت کنیم یا منزل راحت ترید؟ بعدم بگو پس وقت رو بفرمایید من با برادرم خدمتتون میرسیم. جلسه اول که برای آشناییه پدر رو زحمت نندازید. حتما هم با یک سبد گل متعارف تشریف ببرید.

جلسه اول بیشتر خودتونو معرفی کنید و شرایط برادرتون رو بگید اگه صلاح دونستن دختر و پسر یه گوشه دورتر بشینن دو کلوم صحبت کنن ببینن تایپ هم هستن. حتما هم اگه بیرون رفتید شما حساب کنید و برای برگشتشون تعارف کنید یا اسنپ بگیرید.

موقع خداحافظی بگید پس شما هم صحبتاتونو بکنید نظر پدرشون رو هم بپرسید من فلان روز (مثلا سه روز دیگه) تماس میگیرم نتیجه رو بپرسم. بعد اگه تلفنی اوکی دادن قرار بذارید که جلسه بعد شما هم با پدرتون و شیرینی برید منزلشون و بزرگترها درباره شرایط و جزئیات صحبت کنن.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
ببین عزیزم اول معیارهای کلی رو تو تلفن بپرس اخلاق و مادیات و ظاهر هرچی برا داداشت مهمه یا خودت فک می ...

تنها برم؟

روم نمیشه مسئله من اینه دست تنهام خیلی

تو فامیل فقط دختر دایی بابام و مامانم رو قبول دارم هی به ذهنم خطور کرده بهش بگم تو این مسیر با من باشه از طرفی میگم الان داداشم میگه از عهدم بر نمیاد که با کسی دارم میرم

موندم چیکار کنم

من همه زو دوسشون دارم فامیلارو اما با ما اوکی نیستن

اما این خانم که میگم یکم هم مسنه اما بهتره

از طرفی هم نمی خوام کسی الان بدونه اگر بگم ممکنه پخش بشه

با مادر دختر تماس بگیرید بگید اگه اجازه بدید برای امر خیر میخوایم خدمت برسیم. برای شما چطور بهتره تر ...

دختر رو میشناسیم دانشجو بودن شهرمون و همکارمون بود سه سال

اما خانوادش رو نه نمیشناسیم

با این اوصاف پس میگی بهتره که اول من و دادتشم بریم بعد سریع بعد اگر اوکی دادن و خبر دادن جلسه خواستگاریو با پدرم بریم؟

آره دیگه قبلا همو دیدن الان تنها بری میگن اول خودش اومد ببینه خونه زندگیمونو پسند میکنه!

به نظرت فقط من برم سری اول با داداشم؟ یا خودم با مثلا تو فامیل خانم بزرگ تر باشه باهام بهتره؟

چون مامانم فوت شده من آشوبم

ببین من مجردم ولی خواستگاری زیاد اومدن و رفتیم

جلسه اول گل و شیرینی بخرین با داداشت و خودت برین حتما حتما زنگ بزن و بهشون خبر بده ازشون بپرس اصلا قصد دارن عروس کنن یا نه و ...

یکم از هم خانواده ها شوال بپرسید اونجا بگو ک مادرمون فوت کرده و من دست تنهام حالا هر سوالی ک دارین ام بپرسید

یکم ک گذشت بگو جناب فلانی اکر اجازه بدید برن باهم حرف بزنن ممکنه اجازه نده ک منطقیه

اومدین خونه فرداش اگر داداشت خوشش اومد زنگ بزن قرار دوم رو فیکس کن اینبار پسر و دختر نیرن باهم حرف میزنن

اگر باز با شرایط داداشت اوکی بود

فرداش زنگ بزن قرار سوم رو فیکس کن

اسن سری پدر رو هم ببرید

توی تمام مراحل هم گل رو حتما ببرید

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

راه دور شهر دیگست باز همین ترتیب باشع؟

چقدره دوره؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

راه دور شهر دیگست باز همین ترتیب باشع؟

پس ببین چون شهر دوره هم داداشت هم خودت هم بابات باهم برید یک بزرگترم همراهتون باشه

پس ببین چون شهر دوره هم داداشت هم خودت هم بابات باهم برید یک بزرگترم همراهتون باشه

یعنی بگم به خانم تو فامیل؟

چچن کم می بینمش ولی این بهترینشونه

یا خودمون فقط بریم