2777
2789
عنوان

با این اوضاع ممکنه حامله باشم

191 بازدید | 17 پست

یدونه دختر دارم ۸ سالشه و جلو گیری میکردیم که امسال تصمیم گرفتیم بچه دار بشیم چون زمان زیادی از جلوگیری میگذشت رفتیم دکتر که سونو و آزمایش نوشت و فهمیدیم همسدم تحرک اسپرماش خیلی ضعیفه

کلاس آ صفره تحدکش

کلاس ب ۲۵ درصده

گفت ممکن نیست تا درست نشده بچه دار بشین

دو بارهم ازمایششو تکرار کردیم

بعد رفتیم یه دکتر دیگه اون گفت اقدام کنید و بازهم سونو و ازمایش نوشت گفت مال دکتر قبلی رو نگاه نمیکنم دوشنبه قراره همسرم باز سونو و آزمایش بده

الان دو روزه من زیر شکمم سنگینه انگار سنگ شده شکمم مپکنه حانله باشم یا خودمو گول میزنم

چون دکتد اولی گفت با ای یو ای و ای وی اف ممکنه بچه دار بشین

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیشه گفت، جنگ هم نشه اوضاع اقتصادی داغونه. ظلم در حق اون بچه ها میشه که در بدترین شرایط کشور ...

من که جدای جنگ بیشتر از یکی نمیخوام .هیچی نمونده ازم.همه چیم بهم ریخته بعد یک سال هنوز شیرم خشک نشده

من که جدای جنگ بیشتر از یکی نمیخوام .هیچی نمونده ازم.همه چیم بهم ریخته بعد یک سال هنوز شیرم خشک نشده

قرص داستینکس بخر بخور، ایرانیش هم هست خارجیش گرونه.

منم واقعیت دومی رو میخواستم ولی فعلا منصرف شدم

واقعا نمیشه گفت، جنگ هم نشه اوضاع اقتصادی داغونه. ظلم در حق اون بچه ها میشه که در بدترین شرایط کشور ...

اخه این جنگ لعنتی معلوم نیست چند سال طول بکشه

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

ته دلم خالی شدمنم یه دختر۷ساله دارم دومی رومیخوام بیارم ولی چون خیلی ازجنگ وبی آبی میترسم فعلاموندم ازطرفی میترسم سنم بالاتربره دیگه اعصابم نکشه دوراهیه بدیه🥲

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰