2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۸۸ کیلوووووو فکر کنم ی زمانی از شوهرم ۳۰ کیلو کمتر بودم الان دارم میشم هم وزنش 😭😭😭

درکت میکنم شوهرمنم هی سرکوفت میزنه لاغرکن آخه شکم من خیلی جلوامده معذرت میخوام نمیتونم راحت جاهای خصوصی رو ژلیت کنم دیگه حالم از خودم بهم میخوره

بیاین ی گروه بزنیم ی جا یا همین جا بگیم شدیم چند کیلو ریزه خواری زیاد دارم من روزه بگیرم هم خوبه فکر ...

نه اصلا امادگیشو ندارم اصلا نمیتونم عزیزم

حالا برم دکتر اعصاب فعلا

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

خیلی دلم میخواد خیلی از ته دل میخوام لاغر شم

ایشالا لاغر میشی خوشگلم احساس میکنم پرخوری عصبی داری نه؟

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات. آقایون عنتر درخواست ندن ممنون

بیاین ی گروه بزنیم ی جا یا همین جا بگیم شدیم چند کیلو ریزه خواری زیاد دارم من روزه بگیرم هم خوبه فکر ...

اینستا داری یه پیج خانم دکتری دارم بدم بهت

خیلی نکات خوییی میگه

میگه کدوم رژیم ها غیر اصولی هستند نگیرید

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

درکت میکنم شوهرمنم هی سرکوفت میزنه لاغرکن آخه شکم من خیلی جلوامده معذرت میخوام نمیتونم راحت جاهای خص ...

منمممم خیلی معذبم جلوش

دخترم ۷ سالشه بهم میگه مامان چاقالو شدی

اره دارم

Dr.talie.bagheri

پروفایل شال ابی پوشیده

دقیقا😭

کمتر غصه بخور

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات. آقایون عنتر درخواست ندن ممنون