2777
2789

این رژیمو شروع کن صبحانه ساعت 9/10 بخور نون سنگک و یک تخم مرغ اب پز دو روز در هفته هم پنیر گردو دیگه هیچی فقط اگه ضعف کردی 30 عدد مویز میتونی بخوری نیم ساعت ب نیم ساعت تا ساعت 7/8 شام یه غذای خورشتی مثلا برنج و قیمه

هیچ چیزی جز اینا نباید بخوری

اب هم 8 تا 10 لیوان

20 دقیقه قبل غذا هم اب بخور تا اشتهات کم شه

تا عید 10 الا 13 کیلو کم میکنی

دنبال بیشترش نباش چون ضرر داره موهات میریزه پوستت شل میشه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

منم قدم 169 وزنم 82 یه هفتس که رژیمو شروع کردم باشگاهم میرم یه کیلو کم کردم وزن کم کردن اصولی هفته ا ...

چه عالی من مشکلم اینه که دوست دارم زود نتیجه بگیرم . ی بار که شکست میخورم میگم خراب شده دیگه ولش میکنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند بار رژیم گرفتم همه رو حفظم میدونم باید چیکار کنم چیکار نکنم میدونم باید چقدر بخورمکالری شماری از ...

مریض میشیا

چربی خون دیابت سکته خدای نکرده

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔اگه درخواست دوستی بهم میدی از همون تاپیکی که پیدام کردی علتشم همونجا بگو

چه عالی من مشکلم اینه که دوست دارم زود نتیجه بگیرم . ی بار که شکست میخورم میگم خراب شده دیگه ولش میک ...

اگه رژیم بگیریو ورزش کنی راحت هفته ای نیم تا یک کیلو میتونی کم کنی

اعصابم خیلی خورده همیشهاهمالکارمخودم حس افسردگی دارم

بله مثل منی

من همش خوابم

همش شیرینی میخورم

هزار تا رژیم گرفتم همینطور مونده

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

۱۶۳ با وزن ۸۸ کیلو که داره میرسه به ۸۹ .۳۰ سالمه با دو تا بچه کوچیک

منم شدم80

قدمم164 چن ماهه رژیمم شدم69

خدایش اونی ک گروه زده خدا ازش راضی باشه باعثش شده میخا تا66برم

منم 2بچه کوچیک دارم

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
میدونم اکثرا ادمایی ک وزنشون بالاست دیگه معتاد شدن به یه جا نشستن الانم خیلی براتون سخته میدونم ولی ...

اره بابا انقدر هزینه های الکی میکنم که برای رژیم حاضر هر کاری بکنم البته ک زیادم هزینه کردم تا حالا ولی ولش کردم

همه جا بیشتر بالاتنه. شکم پهلو و کتف .کلا از لگن به بالا بدجور

عزیزم پیشنهادم اینه کالری شماری کنی و تو خونه نیم ساعت ورزش فول بادی انجام بدی

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات. آقایون عنتر درخواست ندن ممنون

اره دقیقا چند کیلویی.

۸۳

۱۶۰

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری