2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میشه ؟

چرا رژیم نمیگیری؟

دکتر تغذیه داره شهرتون

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

چند کیلویی؟ من مجرد بودم ی بار ب راحتی ۲۰ کیلو کم کردم الان نمیتونم خرس شدم

منم خیلی سخته برام چند بارررژیم میگرفتم ولش میکردم این بار ولش نمیکنم یکی دوروز زیر ابی میرم من قدم کوتاهه ۱۵۴ قدمه وزنم ۷۶ بود خیلی چاااق بی ریخت الان تازه ۶۹ کیلو شدم

چرا رژیم نمیگیری؟دکتر تغذیه داره شهرتون

چند بار رژیم گرفتم همه رو حفظم

میدونم باید چیکار کنم چیکار نکنم

میدونم باید چقدر بخورم

کالری شماری از حفظم

اما اصلا نمیدونم چرا مغزم یاری نمیکنه

ب نظرتون برم پیش روانشناس؟

چند بار رژیم گرفتم همه رو حفظم میدونم باید چیکار کنم چیکار نکنم میدونم باید چقدر بخورمکالری شماری از ...

اگه مشکلهای دیکه غیر پرخوری و تنبلی داری اره برو من رفتم و ارجاع داد روانپزشک افسردگی فصلی دارم

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

اصلا تحرک ندارم همش نشستم ی جا شوهر بیچارم همیشه میگه برو باشگاه برو پیاده روی برو پارک ولی من تنبلل ...

عزیزم من هم قد تو هستم وزنم ۱۰۴ کیلو بود قند مصنوعی رو حذف کردم روزی ده هزار قدم میدوم حالا شدم ۸۵ کیلو ولی استپ وزنی دارم اگه اراده کنی میتونی لاغر بشی من پایین تنه م چاقه