2777
2789
کمتر غصه بخور

خیلی غمگینم

قشنگ متوجه افسردگی میشم

ولی با خودم میگم برم روانشناس چی بگم

خودم میدونم باید چیکار کنم باید فعال باشم کارام رو بکنم اما باز هیچی به هیچی

خیلی غمگینم قشنگ متوجه افسردگی میشم ولی با خودم میگم برم روانشناس چی بگم خودم میدونم باید چیکار کنم ...

نه حتما برو تراپیست حتمااا

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات. آقایون عنتر درخواست ندن ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای من فقط دنبال اینم لاغر شم اون بعد ی کاری میکنیم

عزیزم من دختر خالم هم رژیم میگرفت همچیم میخورد ولی کم شبا موقعه خواب یک قاشق سرکه سیب بایه لیوان آب میخورد همیشه هم هویچ و سبزی خیار گوجه تویخچال داشت 32کیلوکم کرد من میخوام فقط 12کیلوکم کنم البته اون پیاده روی هم داشت منم ورزش میکنم توخونه

عزیزم من دختر خالم هم رژیم میگرفت همچیم میخورد ولی کم شبا موقعه خواب یک قاشق سرکه سیب بایه لیوان آب ...

خیلی خوبه منم باید ۲۵ کیلو کم کنم .

میخوام از فردا واقعا شروع کنم

خیلی غمگینم قشنگ متوجه افسردگی میشم ولی با خودم میگم برم روانشناس چی بگم خودم میدونم باید چیکار کنم ...

عزیزم به خودت روحیه بده من از امروز شروع کردم میدونم اولش سخته ولی بخاطر کنایه های شوهرم دیگه انگیزه گرفتم تاعیدانشالله کم میکنم بدعیدم دیگه خودمو رهانمیکنما کمترغذامیخورم

امیدوارم بتونم با خودم کنار بیام و برم

همین امشب پیگیر شو یه خوبشو پیدا کن نوبت بگیر

که گفته آبی رنگ افسردگیست،برای من آبی رنگ شور و زندگیست.آبی کوچولو هستم شما میتونی آبی صدام کنی. جاویدنامان ۱۸ و۱۹ دی ماه یادتون همیشه در گوشه ای از قلبم می تپه🥀🕊فمنیست و دوستدار هنر و ادبیات. آقایون عنتر درخواست ندن ممنون

خیلی خوبه منم باید ۲۵ کیلو کم کنم .میخوام از فردا واقعا شروع کنم

آره گلم دیگه مجبوریم تواین دوره زمونه شوهر دیگه از آدم زده میشه میره سراغ خیانت خدایی نکرده میدونی وقتی چاقیم سنمون بالا دیده میشه من 25سالمه همه فک میکنن30اینا سال دارم

عزیزم به خودت روحیه بده من از امروز شروع کردم میدونم اولش سخته ولی بخاطر کنایه های شوهرم دیگه انگیزه ...

مرسی عزیزم. خوشحالم که روحیه داری

منم از فردا شروع میکنم

شوهر من ی ذره پهلو آورده رژیم میگیره صبح قبل سرکار رفتن حلقه میزنه دراز نشست میره که هیکلش بهم نریزه بعد من ۲۵ کیلو اضافه دارم

آره گلم دیگه مجبوریم تواین دوره زمونه شوهر دیگه از آدم زده میشه میره سراغ خیانت خدایی نکرده میدونی و ...

اره از همین میترسم .

سرکارش چند تا همکار خانوم داره که خیلی هم با هم سرو کار دارن . شوهرم تا حالا نشده منو به همکاراش معرفی کنه یا میگم دوستات رو دعوت کن نمیکنه میدونم دلش نمیخواد دوستاش منو ببینن با این هیکل

مرسی عزیزم. خوشحالم که روحیه داری منم از فردا شروع میکنمشوهر من ی ذره پهلو آورده رژیم میگیره صبح قبل ...

وااای عزیزم توشوهرتو براخودت انگیزه کن اون میخواد خوشتیپ بمونه بدماهاکه زنیم باید به خودمون برسیم شدیم بشکه امروز پس فردا فکرمیکنن مادرای شوهرمونیم

اره از همین میترسم .سرکارش چند تا همکار خانوم داره که خیلی هم با هم سرو کار دارن . شوهرم تا حالا نشد ...

آره دیگه یجورایی ازماخجالت میکشن ماهم باید به خودمون بیایم دختر خوردن همیشه هست ولی این زیبایی که هروزکم ترمیشه عزیزم یه چیز دیگه موقعه رژیم قرص کلاژن کلد هم بگیربخور صورتت شل نشه سرم دورچشمو ضدآفتابم بزن هروز