2777
2789
به دوسه نفر که اطمینان بیشتری داری بگو باهات هم کاری کنن و جریان رو پخش کننولی انگشت نگاری هم عالیه ...

ااون اون وقت اسممون بد در میره میگن اینا ما رو گشتن اینجوری انگشت نگاری کردن اون وقت اسممون بد در میره میگن اینا ما رو گشتن اینجوری انگشت نگاری کردن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حتما برو شکایت کن بیان انگشت نگاری کنن اونا تشخیص میدن اگه با دستمال پاک نکرده باشی

با دستمال پاک نکردم ولی خب دیشب خیلیا به اونجا دست میزدن به کمد منظورمه چون اونجا دستمال و جانماز بود دیگه خودمون خیلی امروز به اونجا دست زدیم و هی داشتیم باز و بسته میکردیم میگشتیم اگه تا الان اثر انگشتی هم بوده پاک شده یعنی هر کسی که برداشته فقط اثر انگشت اون نیست اثر انگشت بچهها مردا زنایی که چادر برداشتن دستمال برداشتن خودشونو تو آینه نگاه کردن دستشون به اونجا برخورد کرده

چی بگم اخه بهت ادم تو کشوی دستمال و جانماز طلا رو میذاره اعصابم خورد شد

توی کشوی بالای بالا طلا بوده بعد روش یعنی توی خود کشو نه روش روی کمد دستمال و جانماز بوده

خانوادت چی میگن؟به مردا و زنایی ک شک داری دست کجن؟چیزی ازشون دیدی؟

از زبون بعضیا شنیدم دستشون کجه ولی الان اصلاً برام مهم نیست فقط میخوام پیدا بشه خودمم نمیتونم بخرمش چون گرونه

یا خدااااا عکس طلاتو بفرست تو سایت اتحادیه طلافروشا به عنوان اینکه دزد برده اونا منتشر میکنن تو گروه ...

وواقعا جواب میده اگه بزارم حالا فکر کن اصلاً بزارم اگه طلا رو نفروشن چی