2777
2789
شماره مسدود کن.بگم هر کدام چه بلاهایی سرم آوردن.برام گریه میکنی.

عزیزم....،انشالله

خدا اینقد برات جبران کنه که غم و غصه ی که اونا بهت دادن با مهرو محبت خدا از بین بره و دلت همیشه شاد باشه....منم روز زن شوهرم و برادرم دوتا بی عقل به جون هم افتادن دعوا کردن شوهرمم هر چی عقده داشت سر من بیچاره خالی کرد،اینقد که اون روز دلم شکست کل روز و تو سرما زدم بیرون و رفتم مزار شهدا کلی گریه کردم،غروبش شوهرم ماشینش تصادف کرد کلی خسارت دید،بسکه دلمو سوزوند خدام دلشو بدجور سوزوند روماشینش خیلی حساس بود

عزیزم....،انشالله خدا اینقد برات جبران کنه که غم و غصه ی که اونا بهت دادن با مهرو محبت خدا از بین بر ...

ای خدا.خیلی ناراحت شدم.کاری میکنن مثل خودشان رفتار کنیم.بارها مریض شده ساعت یک شب بردمش بیمارستان.چند روز پشت سر هم بیمارستان بردم.ولی من مریض بشم اصلا منو نمیبره.با قناعت صاحب خونه و ماشین شدیم.میگه پول خودم بوده.نگو ماشینم.نگو اتاقم.اونم دعوا در حدی که هم همسایه با خبر بشن هم کل فامیل.تعجب میکنم چطور این حجم از نفهمی تو کله اش جا شده😀راهش اینه شادی خودمون به اخلاق گندشون ربط ندیم.روز زن تبریک نگفت.فرداش شیرینی لباس برای خودم خریدم.چاره دیگه ای نیست.پنجاه سالشه.کی میخواد از زن و بچه هاش حمایت کنه؟پس بیخیال دنیا بی ارزش دو روزه.آهنگ شاد و چای برای خودت دم کن.این بچه ننه ها خودشون اندازه چهار زن ناز دارن.گناه دارن😀ایراد ما اینه صد خودمون میزاریم و خودمون رو فراموش میکنیم بعد حرکتی میببنیم زود دلمون میشکنه.پس هر کی مثل خودش.ریلکس و معمولی.با زبون خرش کن.همیشه شاد و موفق باشید❤️🧿🌹🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا.خیلی ناراحت شدم.کاری میکنن مثل خودشان رفتار کنیم.بارها مریض شده ساعت یک شب بردمش بیمارستان.چن ...

مرسی عزیزدلم،واقعا حرفات خیلی خوب بودن برام♥️انشالله خدا خودش هدایتشون کنه ما هم یه کم آرامش بگیریم🌹