2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی طلا گرم 1 میلیون بود خریدم 80 تومن الان فکر کنم حدود 1 میلیارد طلا روگم کردم کل خونه رو زیر و ر ...

یک میلیارد و ۸۰ میلیون پولشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

وقتی طلا گرم 1 میلیون بود خریدم 80 تومن الان فکر کنم حدود 1 میلیارد طلا روگم کردم کل خونه رو زیر و ر ...

یا خدااااا عکس طلاتو بفرست تو سایت اتحادیه طلافروشا به عنوان اینکه دزد برده اونا منتشر میکنن تو گروه طلافروشا امیدوارم پیدا بشه توروخدا زنگ بزن اگاهی بیان انگشت نگاری کم پولی نیست که

چطور قطع ارتباط کردید،بخدا خسته شدم از اینهمه مهمونی دادن خودمم زیاد جایی نمیرم

عزیزم.دیگه زدم سیم آخر.شوهرم و خانواده اش و تنها برادرم و خواهر بزرگم.بدترین توهین به من و بچه هام.حکم طلاق و ..الان چشم تو چشم بشم.رد میشم.پولردو شاسی بلند خرجشون کردم.الان نه اعصاب دارم نه نان مفت.خودشون به هر طریقی چند بار اومدن من نرفتم.فقط شوهر بیشعور هست که به خاطر بچه ها مجبورم تحمل منم.شب تولد حضرت فاطمه.یه تبریک ساده بهم نگفت.حاشا میکرد که چه مناسبتیه.

چو بنداز بگو میدونم کی ورداشته خودش یه جوری پس بیاره قبل اینگه ابروش رو ببرم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

چجوری بگم

به دوسه نفر که اطمینان بیشتری داری بگو باهات هم کاری کنن و جریان رو پخش کنن

ولی انگشت نگاری هم عالیه اگه میتونی

ما یه کمد کشویی بزرگ داریم توی سالنمون که جلوش چند تا جانماز و چادر گذاشته بودیم یعنی هر مهمونی که میومد میرفت دستشویی میومد اینجا دستمال برمیداشت دستشو خشک میکرد یا نماز میخوند جانماز برمیداشت دقیقاً کشو هم همون بالای بالا بوده من فکر میکردم قفل کردم نگو که قفل نکردم باز بوده الان بدبختی اینجاست که نمیتونم به کسی هم تهمت بزنم بگم که این برداشته یا اون برداشته