2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بياين

139 بازدید | 18 پست

بچه ها من تصميم به بارداري كرفتم و به طور جدي درمان و شروع كردم..يعني دوسال تو اقدام بودم اما چون زندگيم آشوب بود دو دل بودم...البته هنوزم هستاااا ..استرس گرفتم ..ميخوام ببينم كيا با بچه اوردن زندگيشون سامان گرفته و آروم شده ...من شوهرم خيلي بچه دوسته اما عصبيه و لجبازي زياد ميكنه ...الانم مامانم با شوهرم افتاده رو دنده لج و لجبازي...😔استرس گرفتم چيكار كنم 😭😭😭😖😖😖توروخدا از تجربياتتون بگين من خيلي نااميد شدم ...همه دارن اذيتم ميكنن و اصلا درك ندارن😔قراره شوهرم و ببرم دكتر و يه مشاوره هم بريم😔😭😑

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

برید مشاور عزیزم

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هیچ ادمی با ازدواج درست میشه و نه بعد پدر و مادرشدن 

کارای مشاوره دکترو انجام بده بعد اقدام‌کن 

این جوی ک ازش حرف زدی تو بارداری نه برای خودت اعصاب میذاره نه جنینِ بی گناه

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍

اخه شوهر من خيلي مهربونه فقط سر به سرش كه ميذارن عصبي ميشه😔😔😔كل بحثامون سر خانواده هاس😔😔مامانم كه جديدا خيلي باهاش لج شده😔😔وگرنه در كل بد نيست...چون اونا لجبازي ميكنن اينم لجبازي ميكنه😭😭

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

وقتی دوتا آدم عاقل و بالغ نمیتونن زندگیشونو درست کنن چطور یه نوزاد میتونه به زندگی سروسامون بده واقعا!!!

اول برین مشاوره اگه تونستین زندگی رو ادامه بدین بچه بیارین اگه نه که هیچ

الکی اون بچه رو اسیر نکنین

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
برید مشاور عزیزم

به نظرم خانواده ها بايد برن مشاوره😖😑😑😔😔

وقتی دوتا آدم عاقل و بالغ نمیتونن زندگیشونو درست کنن چطور یه نوزاد میتونه به زندگی سروسامون بده واقع ...

مامان بابام حريف خواهر كوچيكم نميشن هركاري بخواد ميكنه ...منم شوهرم زورگوئه...از اول تا حالا منم همش مطيع پدر و مادرم بودم الان عقده شده براشون😔😔😭😭همش از من توقع دارن😭والا من هنوز يه تو بهشون نگفتم اما خواهرم اصلا نميدونه احترام چيه ...همش توقع دارن هرروز خونشون برم...يه روزم نرم زنگ ميزنن چرا نيومدي؟؟؟شوهرم چيزي نميگه اون ميگه من هفته اي يه بار ميام تو هم يه بار بيا خونه مامانمم اما هرروز برو خونه مامانت ...اشكال نداره...خانوادم گير ميدن روم حساس شدن ..تا با شوهرم بحث ميكنيم ميخوان سر در بيارن ...انگار خودشون بحث ندارن...البته ما خيلي مشكل داشتيم...جرات ندارم به مامانم بگم بچه ميخوام بعد از ٧سال😭😭😭كلي چيزيم ميگه😭😭😭

وقتی دوتا آدم عاقل و بالغ نمیتونن زندگیشونو درست کنن چطور یه نوزاد میتونه به زندگی سروسامون بده واقع ...

عزيزم😔خيلي استرس دارم اصلا حالم خوب نيست😔استخاره كنم؟؟؟

استخاره چیه دختر 

پاشو برو مشاور 

اگه خانواده خودت باهات اینجوری میکنن بازم مشکل از تویه که نمیتونی مدیریت کنی 

تو باید جایگاهت رو بهشون بفهمونی ولی توانایی اینکارو نداری

بری پیش مشاور بهت یادت میده که چطور از پس زندگیت بر بیای 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

استخاره؟؟؟؟

کی گفته بچه چوب جادوس مثه بیبیتی بابوتی بووو سیندرلا همه چیو عوض میکنه؟

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆
استخاره چیه دختر  پاشو برو مشاور  اگه خانواده خودت باهات اینجوری میکنن بازم مشکل از تویه ...

😭😭راست ميگي امروز استرس بدي گرفتم😭بايد فردا وقت بگيرم و برم 😭اصلا مامان يكسره غر ميزنه ديگه توانم تموم شده حوصله ندارم برم خونه مامانم😭😭

چند سوال میپرسم جدا جواب بده ببین چند تا کلمه نه توش پیدا میکنی؟

تو تا الان تونستی از پس خانواده خودت بر بیای؟

تا الان تونستی از پس شوهرت بر بیای؟

به نظرت کسی که تو هیچکدوم از دوره زندگیش نتونسته موفق عمل کنه میتونه یه نوزاد رو تربیت کنه؟

چیزی داری به بچه یاد بدی که وقتی بزرگ شد بتونه گلیمش رو از اب بکشه بیرون و مثل تو نشه؟

الان داری با دوتا مشکل دست و پنجه نرم میکنی 

اینارو حل نکرده میتونی یه بچه بیاری و از عهده مسولیت جدید بر بیای ؟

بازم میخوای استخاره کنی؟