2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 18 پست
😭😭راست ميگي امروز استرس بدي گرفتم😭بايد فردا وقت بگيرم و برم 😭اصلا مامان يكسره غر ميزنه ديگه توان ...

نرو گلم 

یه کاری کن یکم اروم بشی

یه موزیک اروم گوش بده برای خودت یه کیک بپز بشین با چایی بخور 

یکم به خودت اهمیت بده و ارزش قایل شو گلم💞💞💞

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
چند سوال میپرسم جدا جواب بده ببین چند تا کلمه نه توش پیدا میکنی؟ تو تا الان تونستی از پس خانواده خو ...

خب چيكار كنم???خيلي روز بدي و دارم سپري ميكنم😭😭😭

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چيكار كنم???خيلي روز بدي و دارم سپري ميكنم😭😭😭

عزیزم روزای بد میگذره میره

غصه نخور 

همه ی ماها روزای بد داشتیم 

اروم باش و یه مشاور خوب پیدا کن مطمعن باش همه چی درست میشه

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
عزیزم روزای بد میگذره میره غصه نخور  همه ی ماها روزای بد داشتیم  اروم باش و یه مشاور خو ...

توكل بر خدااا 😔جديدا وقتي ميريم مسافرت شوهرم انقدر حساس شده نسبت به مامانم كه خدا ميدونه زهر ميكنه مسافرت و بهم😔😔با مامانم قهر ميكنه نه نگاش ميكنه نه باهاش حرف ميزنه😔😔يعني مامانمم بي تقصير نيستااااا

پیج اینستام و ببینید😍😍‌پر از کارهای خوشگل برا هدیه،منزل ،سالگرد،تولدو....👈@gallery_modern0آخرش صفر هم داره 🤣اينجا بد نوشته ميشه