ساحل_دریایی مدیر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16633 عنوان اونایی که ناشناس رفتید پیوی کراشتون حالا یا خودتون یا دوستاتون | مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 93 پست چی شد تهش؟خوب پیش رفت 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 1404/09/22 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fsh_85 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3917 درکل هردوی ما دو به شک هستیم که بریم یا منتظر بمونیمبیا من واسطه تو بشم تو واسطه من🤣🤣🤣 خودمون بگیم حداقل برامون خاطره میشه
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16633 وای ما دبیرستانی بودیم عاشق یه پسر ک خونشون سر کوچه دوستم بود . شمارشو گیر اورده بودیم زنگ میزدیم اذ ... عوضی😂😂 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 10568 خدا بده شانس😒دست راستت رو سرم😅 دوتا تاپیک اخرمو بخونخوب پیش نرفتکزاش فقط از دور قشنگه
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16633 دوتا تاپیک اخرمو بخونخوب پیش نرفتکزاش فقط از دور قشنگه برا من از کراش گذشتهیکسال بیشتره خاطرشو میخوام 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16633 دوتا تاپیک اخرمو بخونخوب پیش نرفتکزاش فقط از دور قشنگه الان خوندمبه من اینجوری گیر بده حرفی ندارمممکن هم هست بده چون مذهبیهو من میپذیرممن بابام ۲۰ سال سعی کرد نماز خونم بکنه نتونست ولی تا دیدم این پسره نماز خونه یک ساله دارم نماز میخونم کلا جذب سرتا پاش شدم 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16633 خودمون بگیم حداقل برامون خاطره میشه حتی به غلط👍😂 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 10568 برا من از کراش گذشتهیکسال بیشتره خاطرشو میخوام منم دوسال خاطرشو میخواستماخر دیدم که ریدم اصن من یه چیز میشاختم اون یه چیز دیگه بود
fsh_85 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3917 الان خوندمبه من اینجوری گیر بده حرفی ندارمممکن هم هست بده چون مذهبیهو من میپذیرممن بابام ۲۰ سال سعی ... طرف توعم مذهبیه ؟ پوششت چطوره میپسنده؟
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16633 منم دوسال خاطرشو میخواستماخر دیدم که ریدم اصن من یه چیز میشاختم اون یه چیز دیگه بود درسته 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16633 طرف توعم مذهبیه ؟ پوششت چطوره میپسنده؟ آره مذهبیهمن مانتویی هستم ولی خب عکس بدون روسری و شال از خودم به اشتراک نمیذارم چون خودمم مذهبی هستمولی قبلا نماز نمیخوندم قبلایا اعتقادات خیلی قوی ای نداشتمالان برعکس شده 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
sonera عضویت: 1402/09/21 تعداد پست: 8839 الان خوندمبه من اینجوری گیر بده حرفی ندارمممکن هم هست بده چون مذهبیهو من میپذیرممن بابام ۲۰ سال سعی ... مراقب باش ک اینا شور و شوق عاشقیه بعد رسیدن کم کم عشق کمرنگ میشه و منطق پررنگ عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)
fsh_85 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3917 آره مذهبیهمن مانتویی هستم ولی خب عکس بدون روسری و شال از خودم به اشتراک نمیذارم چون خودمم مذهبی هستم ... چه خوب همینش خوبه برات
fsh_85 عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 3917 آره مذهبیهمن مانتویی هستم ولی خب عکس بدون روسری و شال از خودم به اشتراک نمیذارم چون خودمم مذهبی هستم ... امیدوارم بهم برسید
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16633 مراقب باش ک اینا شور و شوق عاشقیه بعد رسیدن کم کم عشق کمرنگ میشه و منطق پررنگ مامانم هم تو ازدواج آدم بی منطقی بودپشیمون هم نیست البته زندگیش هم خیلی خوبه بهتر از همه ی همسن و سالاشکلا ارثیه انگار ، عشق کر و کورمون میکنه 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ساحل_دریایی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/08 تعداد پست: 16633 چه خوب همینش خوبه برات آره واقعا 🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم