2777
2789
عنوان

اونایی که ناشناس رفتید پیوی کراشتون حالا یا خودتون یا دوستاتون

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 93 پست
پس اوکیه؟یاعلی بگم برم جلو؟😅

نمیدونم عزیزم 😂 خودت سبک و سنگین کن

من بودم هرگز اشتباه گذشته رو نمیکردم

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم عزیزم 😂 خودت سبک و سنگین کن من بودم هرگز اشتباه گذشته رو نمیکردم

آره قطعا اگه برم جلو ۱۰۰ با خودم کنار اومدم که رفتم جلو

فقط امیدوارم پشیمون نشم

چه بگم چه نگم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

وااای هنوز جملش تو ذهنمه میگفت برو به خودت افتخار کن بگو فلانیو دو ساعت ایسگاه کردم

من بودم همونجا میگفتم به ابلفضل ایسگات نکردم

من تورو میخواممم😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

نمیخواستم بفهمه منم دیگه گفتیم شاید فکر کنه یکی دیگس

میگفتی تمومش میکردی و راحت میشدی

میگفتی تمومش میکردی و راحت میشدی

بهش بگم یعنی خانواده مذهبی داریم میترسم مغرور شه
بعد شنیدم مامانش گفته با ازدواج فامیلی موافقم و بهم برخورد چون فقط سن من به پسراش میخوره
البته با مامانش رابطم خوبه

بهش بگم یعنی خانواده مذهبی داریم میترسم مغرور شهبعد شنیدم مامانش گفته با ازدواج فامیلی موافقم و بهم ...

ان شاءالله بشه بیان جلو برات

اگه بشه بهش میگی این قضیه رو که بهش پیام دادی و...؟😅

ان شاءالله بشه بیان جلو براتاگه بشه بهش میگی این قضیه رو که بهش پیام دادی و...؟😅

نمیدونم اتفاقا الان داشتم بهش فکر میکردم
شاید بگم از یه روزی خیلی به خودم افتخار میکنم اخه فلانی رو دو ساعت ایستگاه کردم

خودم نرم جلو بهتره ؟
منتظر اون باشم حس میکنم انگار از عشق دست کشیدنه اینکار

وای ما دبیرستانی بودیم عاشق یه پسر ک خونشون سر کوچه دوستم بود . شمارشو گیر اورده بودیم زنگ میزدیم اذیت میکردیم یه روز گفت خداقل میاید تو پنجره منو دید بزنین یه لباس خوب بپوشین ک منم خوشم بیاد نه شبیه زامبی 😑

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

نمیدونم اتفاقا الان داشتم بهش فکر میکردم شاید بگم از یه روزی خیلی به خودم افتخار میکنم اخه فلانی رو ...

درکل هردوی ما دو به شک هستیم که بریم یا منتظر بمونیم

بیا من واسطه تو بشم تو واسطه من🤣🤣🤣

بنده به صورت کامل شناخته شده بهشون پیام دادم که راحع به یه موضوعی مشورت کنمخودش بحثو کش داد و ...

خدا بده شانس😒

دست راستت رو سرم😅