2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 244 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا 😂😂نمیشه اسم تایپکو بزارم دختر عشقه؟ ک بیان تعریف کنن؟

امتحان کن 😂

دقیقا همین تاپیک رو جوری بزن که انگار عاشق دختری

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

چرا عقب افتاده عزیزم چون پسر دوست داره!!! اگه دختر دوست داشت جلو افتاده بود؟!!!عقب افتاده کسیه که نم ...

واقعا ادم از طرز تفکر بعصیا می مونه چی بگه!!!

گفتن جمله دخترداشتن لیاقت میخاد دقیییقا اندازه خدابه هرکسی پسرنمیده اووج بی فرهنگیه هیییچ فرقی بین این دوجمله دیده نمیشه...

حرف شمارو قبول دارماون بچه واقعا گناهی نکرده که جنسیت دلخواه مامانشو ندارهچه دختر چه پسرکلا کاش این ...

و من حس میکنم همچین آدمی اگر دوتا بچه تو جنسیت متفاوت داشته باشه صددرصد فرق میذاره و بنظرم نمیشه گفت سلیقه چون کلا این تاپیک اشتباهه چه از نظر موضوع چه از نظر لحن اسی

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

به این پدیده میگن از اونور بوم افتادن😂

اینقدر به من میگن تا دیر نشده یک دختر بیار انگار دست منه خدا نمیشد بده میگن باید لایق باشی تا دختردار بشی اینا همش مثل تیر تو قلبم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

و من حس میکنم همچین آدمی اگر دوتا بچه تو جنسیت متفاوت داشته باشه صددرصد فرق میذاره و بنظرم نمیشه گفت ...

واییییی

خدا ازتون نگذره جوابتون باخدا

چرا نمیخونین کامنتامو تو این تایپک بعد نظر بدین؟

گفتم بچه اول پسر دوم دختر ک دختر حمایت بشه

بعدم مگه من پادشاهم میترسین با پسر دار شدنم تاجم ادامه پیدا کنه؟!

آن که زبانش تیشه به ریشهٔ ادب میزند

خود را ز جهل، “صاحبمنصب” میکند.

مهربون سایتتونم

اینقدر به من میگن تا دیر نشده یک دختر بیار انگار دست منه خدا نمیشد بده میگن باید لایق باشی تا دختردا ...

😕💔

خب آخه چه فرقی داره

دختر که گلی میزنه به سرت که پسر نمیزنه😂

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

اینقدر به من میگن تا دیر نشده یک دختر بیار انگار دست منه خدا نمیشد بده میگن باید لایق باشی تا دختردا ...

و برام جالبه بعصی حرفا و جار و جنجال کردن و لیاقت و این مزخرفات از مادر یه جنس خاصی بیشتر گفته میشه!!!! و اتفاقا جنس مخالف خیلی راحت نمیتونن حرف بزنن چون دقیقا انگ عقب افتادگی بهش میزنن!!!!!

وایییییخدا ازتون نگذره جوابتون باخداچرا نمیخونین کامنتامو تو این تایپک بعد نظر بدین؟گفتم بچه اول پسر ...

اول پسر پسر کردی بعدش که بقیه رو انداختی به جون هم گفتی بچه دوم دختر نفرین نکن که خودت از همه بدتری دلشکستی