2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3729 بازدید | 244 پست
بحث دوست داشتن یا نداشتن فرق داره با این که بگی برا دختر دار شدن باید لایق بود ولی پسر دار که شدی یع ...

انگار کسایی که پسر دارن یک گناه نابخشوده انجام دادن و پسر عذاب الهی هست ولی اگر بگم من دختر دوست دارم هیچ کس نمیگه چرا 🥲

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث دوست داشتن یا نداشتن فرق داره با این که بگی برا دختر دار شدن باید لایق بود ولی پسر دار که شدی یع ...

از نظر من کسی که میاد میگه بچه فقط پسر و امیدوارم بچم پسر شه نه دختر و افراطی عمل میکنه ادمیه که لیاقت دختر دار شدن رو نداره و اگر هم دختر داشته باشه در آینده زندگی رو برای بچه عذاب میکنه از این لحاظ بی لیاقتی وگرنه میتونست عادی دوست داشتنشو ابراز کنه

اعتماد کردن به ادم های بیهوده یعنی نابود کردن خودت با دست های خودت

خدا مهربان خدا بزرگه خودش گفته هرچی بخای میدم پس فقط بخاه از ته قلبت یکی دختر دوسداره یکی پسر هیچ اشکالی نداره اگه مادر رفتارش با پسر و دختر متفاوت باشه اشکال داره

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
ن بابا هنوزم از این عقب افتاده ها زیاد هست

چرا عقب افتاده عزیزم چون پسر دوست داره!!! اگه دختر دوست داشت جلو افتاده بود؟!!!

عقب افتاده کسیه که نمیتونه به نظر و سلیقه بقیه احترام بزاره و فقط توهین میکنه!!!

اسی فقط علاقه ش رو گفت ، چه اشکالی داره خب!

نگفت که دختردارم ولی دوست داشتم دخترم پسربدنیامیومد!!

گفت دوست دارم بچه دارشدم بچه اولم پسربشه...

عجب راحت میشه گفت دخترداشتن لیاقت میخاد!!!!

عجب میشه گفت دوست دارم بچم دختربشه!!

انگار کسایی که پسر دارن یک گناه نابخشوده انجام دادن و پسر عذاب الهی هست ولی اگر بگم من دختر دوست دار ...

به این پدیده میگن از اونور بوم افتادن😂

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

انگار کسایی که پسر دارن یک گناه نابخشوده انجام دادن و پسر عذاب الهی هست ولی اگر بگم من دختر دوست دار ...

دقیقا 😂😂

نمیشه اسم تایپکو بزارم دختر عشقه؟ ک بیان تعریف کنن؟

مهربون سایتتونم

@niniyar حذفش کن تایپکو فقط قبلش اونا که به سلیقه م بی احترامی کردن تعلیق کن

اول ازشما باید شما تعلیق بشی دنبال جنجال بودی شما اول شوه. کن بعدش در مورد جنسیت می تونی اقدام کنی پیش پزشک اونم نه مجازی

@niniyar حذفش کن تایپکو فقط قبلش اونا که به سلیقه م بی احترامی کردن تعلیق کن

نه تو نی نی سایت سلیقه معنا نداره باید فقط هرچی میگن تایید کنی نمیدونی؟

من حاضرم تاپیک دختر بزنم ببینی یک کامنت منفی هم نمیذارن بعد میگن طرف جنسیت زده است که پسر دوست داره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

از نظر من کسی که میاد میگه بچه فقط پسر و امیدوارم بچم پسر شه نه دختر و افراطی عمل میکنه ادمیه که لیا ...

حرف شمارو قبول دارم

اون بچه واقعا گناهی نکرده که جنسیت دلخواه مامانشو نداره

چه دختر چه پسر

کلا کاش این بحث جنسیت تموم بشه یه جایی

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷