2777
2789
عنوان

بچه فقط پسر ❤️🥰😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3586 بازدید | 244 پست
آدم سطحی نگر...همه انسان ها برا بچشون مدیون هستن که اونو ب دنیا اوردن...هنوز داری براش شرط گذاری هم ...

و مطمئن باش: من اگر مادر شوم، اولین درسش میدهم که انسانیت را فراتر از جنسیت ببیند — چیزی که ظاهراً تو از آن محروم ماندهای.»

مهربون سایتتونم

تو با این تفکر ک پسرم از دخترم حمایت کنه هم ب خودت توهین میکنی هم ب پسرت هم ب دخترت .دختر مگه ب حمایت نیاز داره؟مگه پسرت برا حامی شدن از غریبه ها دنیا اومده؟تو میزایی اونیکی مراقب شه؟؟بعد دم از فرهنگ میزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شایدم یه برادر نتونه از خواهرش مواظبت کنه و باعث عذابش بشه من از نزدیک دیدم .خدا باید از ما بنده ها ...

عزیزم بس کن

خجالت هم واقعا حرمت داره هااا..........

من حق دارم علایقم بگم حالا هرجوری که هست شما ناراحتی برو یه تایپک دیگه ....

مگه حق شمارو خوردم؟؟!

مهربون سایتتونم

«جالب است که از "مدیون بودن" میگویی، ولی فراموش کردهای نخستین حق هر کودک، دیدن چهرهٔ محبت بیشرط است، ...

چی میگی؟حرفای خودمو ک تکرار کردی.اتفاقا دختر هم میگفتی همینو میگفتم

آدم سطحی نگر...همه انسان ها برا بچشون مدیون هستن که اونو ب دنیا اوردن...هنوز داری براش شرط گذاری هم ...

ایشون یه نظر دادن درمورد چیزی که دوست دارن اصلا به سطحی نگری ربطی نداشت

دوما این پدر مادرهستن که حق به گردن بچه ها دارن وباید از بچه راضی باشن

تو با این تفکر ک پسرم از دخترم حمایت کنه هم ب خودت توهین میکنی هم ب پسرت هم ب دخترت .دختر مگه ب حمای ...

بیفرهنگ آن است که در انجمن مینشیند
حقِّ دیگران را قفس میکند، سخن میشِکند.

مهربون سایتتونم

ایشون یه نظر دادن درمورد چیزی که دوست دارن اصلا به سطحی نگری ربطی نداشتدوما این پدر مادرهستن که حق ب ...

من نمفهمم واقعا این حد از بیشعوری و بی فرهنگی رو بخدا فردا باید یه علم شنگه بزارم و تگش کنم بی...

من نمیفهمم بخاطر علایقم باید توهین بشنوم؟؟

عزیزم ازت شمام ممنونم

سلامت و شاد باشی

مهربون سایتتونم

عزیزم بس کن خجالت هم واقعا حرمت داره هااا.......... من حق دارم علایقم بگم حالا هرجوری که هست شما ن ...

من که چیزی نگفتم چرا میگی خجالت من که محترمانه جواب دادم انگاری شما بد برداشت کردی من منظوری نداشتم ولی آروم ترم میشد جواب بدی